Csapatunk az OTP Bank Liga NB I. 19., hétközi fordulójában a Paksi FC egyletét látja vendégül. A szerdán 18 órakor rajtoló bajnokit csapatunk a tizenkettedik, míg a Tolna megyeiek a tizedik helyről várják.

 

Kiesési rangadóval folytatja a bajnoki mérkőzések sorozatát csapatunk. Az élvonal tizenkilencedik körében ugyanis a még bent maradást érő, tizedik helyen álló Paksi FC látogat a cukorgyári gödörbe. Labdarúgóink nem szeretnék a jó házigazda szerepét betölteni, ugyanis a terv az, hogy a tolnaiak üres kézzel távozzanak.

– Hiába nehéz a helyzetünk, nem fogjuk feladni, mindent megteszünk a bent maradásért – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Tudjuk, hogy ez egy hatpontos mérkőzés lesz, de első sorban ez is egy bajnoki meccs. Mindig csak a következő összecsapásra koncentrálunk és arra gondolunk, hogy le kell győznünk a következő ellenfelet, mindegy, hogy hányadik helyen állnak, vagy mennyi a pontkülönbség. 

Csapatunk ősszel egygólos előnyről kettő-egyes verséget szenvedett a tolnai csapat otthonában, így van miért visszavági. Akkor a Paksot még Tomislav Sivic irányította, akit a tizenegyedik fordulót követően Osztermájer Gábor váltott a kispadon.