Vereséget szenvedett Hévízen a Kaposvári Rákóczi FC a harmadosztály kilencedik fordulójában. Csapatunk gyorsan hátrányba került, és hiába futballozott végig fölényben, végül pont nélkül maradt.

A szokásosnál kisebb pálya fogadta a mieinket Hévízen, ami nem igazán feküdt a játékunknak. A hazaiak már a nyolcadik percben vezetést szereztek#!# Havas középre fejelt labdáját Polareczki kapásból rúgta a kint álló Somodi felett a léc alá (1–0). A Rákóczi a gól után még nagyobb nyomás alá helyezte ellenfelét. Előbb Havas egy szöglet utáni kavarodást követően, majd Nagy Krisztián szabadrúgásból találta el a kapufát, így a szerencsének is köszönhetik a hévíziek, hogy nem tudott egyenlíteni a kaposvári együttes az első félidőben.
A térfélcsere után is uralta a mérkőzést a Rákóczi, de egy remek kontra végén a hazaiak Fujsz révén újra bevették Somodi kapuját (2–0), s ezzel a góllal végleg eldöntötték a mérkőzést. A mieink sokat tettek a szépítésért, de nem tudták feltörni a hazai védelmet és góllal megörvendeztetni a több mint száz kaposvári szurkolót, akik elkísérték és végig buzdították a csapatot.
Hévíz SK–Kaposvári Rákóczi FC 2–0 (1–0)
Hévíz, 350 néző. V.#!# Derdák (Király Zs., Nagy V.).
Hévíz SK#!# Jánosa – Horváth B., Szabó B., Keresztes, Rácz I. – Szi – Pálfi (Nedelkó, 70.), Horváth P. (Tóth G., 75.), Horváth M., Fujsz – Polareczki (Kovács Gy., 36.). Vezetőedző#!# Csáki László
Rákóczi FC#!# Somodi – Vadas, Lakatos G., Havas, Müllerlei – Nagy K., Pintér A. (Ludánszki, a szünetben) – Kollega K., Hujber, Házi B. (Zsivoczky, 59.) – Kertész (Lőrincz, 71.). Vezetőedző#!# Házi László
Gólszerzők#!# Polareczki (8.), Fujsz (59.)
Sárga lap#!# Rácz I. (30.), Kovács Gy. (71.), Tóth G. (83.), illetve Hujber (35.), Müllerlei (73.)
Házi László#!# – A hévíziektől azt kaptuk, amit vártuk#!# agressziv, betömörűlő játékot. Sajnos, saját hibánkból, hamar gólt kaptunk, ezt követően viszont voltak lehetőségeink. A második félidőben is többet birtokoltuk a labdát, de nem volt elég átütőerő bennünk. Nagy esélyt szalasztottunk el, mert az éllovas Érd kikapott. Sajnálom a vereséget.