Második alkalommal rendezik meg hazánkban a Futball Éjszakája elnevezésű programsorozatot, melybe idén is bekapcsolódik együttesünk. 2019. szeptember 6-án, pénteken 14 órától minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várunk a Rákóczi-stadionban!

 

Számos magyar élvonalbeli, másod- és harmadosztályú klub, valamint alsóbb ligás együttes csatlakozott az idén második alkalommal megrendezésre kerülő Futball Éjszakája elnevezésű rendezvénysorozathoz. A program keretén belül több nagymúltú klub, így az újra NB I-ben szereplő együttesünk, a Kaposvári Rákóczi FC stadionja is kinyitja kapuit és minden kedves érdeklődőt izgalmas, sportos, szórakoztató és érdekes programokkal vár pénteken.

Elsőként egy mindig parázs hangulatú megyei rangadót tekinthetnek meg az érdeklődők, hiszen pénteken 14 órai kezdettel csapatunk a BFC Siófokot fogadja. 

A mérkőzés lefújása után a futball palántákat várja a pálya, ahol a legkisebbek különböző ügyességi feladatokon keresztül próbálhatják ki, milyen is az NB I-es labdarúgók élete. Arról, hogy mindenki kellőképp ráhangolódjon az edzésre, Balázs Péter erőnléti edzőnk egy zenés bemelegítéssel gondoskodik. Az érdeklődők kipróbálhatják magukat a kapuba, hiszen Gyenes András kapusedző tart foglalkozásokat, nem csak az ifjú hálóőröknek. Természetesen a labda is főszerepet kap, hiszen labdarúgóink, Hegedűs Dávid, Szakály Attila, Ur László és Ádám Martin, valamint pályaedzőnk, Petrók Viktor irányításával különböző labdás ügyességi edzéseken vehet részt az, aki pénteken ellátogat a Rákóczi-stadionba. 

A megfelelő bemelegítés és ügyességi feladatok után tizenegyespárbajban is tesztelhetik magukat a részvevők, akik kapusainknak, Pogacsics Krisztiánnak, Slakta Balázsnak és Bonnyai Márknak lőhetnek büntetőt. Az első három helyezett az élmény mellett belépőt is nyer DVTK elleni hazai mérkőzésünkre.

Mindezek mellett 17 órától stadiontúrán is részt vehetnek az érdeklődők, akiket Takács Róbert technikai vezetőnk vezet körbe a létesítményben. A stadiontúrán mindenki beléphet abba az öltözőbe, melyben felnőtt csapatuk játékosai készülnek fel a mérkőzésekre. A 2004-ben átadott, teljesen megújult Rákóczi-stadionban nem is oly régen olyan magyar válogatott labdarúgók és gólkirályok öltöztek, mint Nemanja Nikolic, André Alves, Waltner Róbert és Rajczi Péter. A létesítmény körbejárása során a szurkolók elmerülhetnek egy kicsit a múltban is, valamint beléphetnek abba az öltözőbe, amelybe a Ferencváros, az Újpest, a Debrecen, a Budapest Honvéd és MOL Fehérvár sztárjai készülnek majd az NB I-es mérkőzésekre.

 

A futball éjszakája 2019.09.06.

Helyszín: Rákóczi Stadion, 7400 Kaposvár, Pécsi utca 4.

Program:
14:00 – 16:00 NB I-es csapatunk edzőmérkőzése a BFC Siófok ellen
16:30 – 18:30 Ügyességi feladatok kicsiknek
16:30 – 17:00 Közös zenés bemelegítés erőnléti edzőnk, Balázs Péter vezetésével
17:00 – 18:00 Rákóczi Stadion túra. A túravezető: Takács Róbert, klubunk technikai vezetője
17:00 – 17:30 Próbáld ki magad a kapuban: Kapusedzés Gyenes András kapusedzőnkkel
17:00 – 17:30 Labdás feladatok csapatkapitányaink, Hegedűs Dávid, Szakály Attila, Ur László és Ádám Martin, valamint pályaedzőnk, Petrók Viktor irányításával
17:30 – 18:30 Aki mer az nyer: Rúgj büntetőt kapusainknak, Pogacsics Krisztiánnak, Slakta Balázsnak és Bonnyai Márknak, legyél te az első három helyezett egyike, és nyerj belépőt a DVTK elleni hazai mérkőzésünkre