Első ízben rendezik meg hazánkban a Futball Éjszakája elnevezésű programsorozatot, melybe együttesünk is bekapcsolódik. 2018. szeptember 7-én, pénteken 15 órától minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várunk a Rákóczi-stadionban!

A programokon való részvétel ingyenes!

A FUTBALL ÉJSZAKÁJA – Hivatalos programfüzet

Számos magyar élvonalbeli és másodosztályú klub, köztük egyesületünk is csatlakozott az idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal megrendezésre kerülő Futball Éjszakája elnevezésű rendezvénysorozathoz. A program keretén belül több nagy múltú klub, így a Kaposvári Rákóczi FC is kinyitja kapuit és minden kedves érdeklődőt izgalmas, sportos, szórakoztató és érdekes programokkal vár pénteken.
A stadiontúrán mindenki beléphet abba az öltözőbe, melyben felnőtt csapatuk játékosai készülnek fel a mérkőzésekre. A 2004-ben átadott, teljesen megújult Rákóczi-stadionban nem is oly régen olyan magyar válogatott labdarúgók és gólkirályok öltöztek, mint Nemanja Nikolics, André Alves, Waltner Róbert és Rajczi Péter, aki még most is oszlopos tagja csapatunknak. Mellettük számos, még ma is aktív labdarúgó Szakály Péter, Balázs Benjámin, Balajcza Szabolcs is tagja volt az elmúlt években a Rákóczinak. A létesítmény körbejárása során a szurkolók elmerülhetnek egy kicsit a nem is oly távoli múltban, amikor még a vendég öltözőben a Ferencváros, az Újpest, a Debrecen, a Budapest Honvéd és Videoton sztárjai készültek az NB I-es mérkőzésekre, s tartott eligazítást nekik Paulo Sousa, Ricardo Moniz, vagy más neves magyar, illetve külföldi szakember.
Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője és ifj. Petrók Viktor, csapatunk másodedzője bemutató edzést tart majd a játékosoknak a stadionban, melybe bekapcsolódhatnak a vállalkozókedvű érdeklődők, így ne hagyják otthon a stoplisokat sem! Már csak azért se, mert két labdás játékra is várjuk az érdeklődőket. Pogacsics Krisztián, Slakta Balázs és Bonnyai Márk áll majd a gólvonalra a tizenegyeslövéseknél. A másik labdás program pedig a célbarúgó-verseny, ahol különböző ügyességi feladatokban kell legyőzni a Rákóczi-bajnokát, Balázs Józsefet.
Egy kellemes hangulatú szurkolói ankétra is várunk mindenkit, melyen szó lesz csapatunk jelenlegi helyzetéről, emellett két korábbi gólkirály#!# csapatkapitányunk, Rajczi Péter és vezetőedzőnk, Waltner Róbert beszél majd külföldi élményeiről, tapasztalatairól. Sőt számos ereklyével is készülnek a gólvágók, akik színes, közönségszórakoztató, humoros, jó hangulatú beszélgetés keretein belül számolnak be pályafutásukról.