Vége a felkészülési időszaknak, vasárnap délután az MTK otthonában megkezdi bajnoki szereplését a Kaposvári Rákóczi NB I-es futballcsapata. A zöld-fehérek a régi-új vezetőedző, Prukner László irányításával készültek fel az őszre, és szeretnének jól teljesíteni. Az együttes korábbi játékosai és új szerzeményei egyaránt jó rajtra számítanak a fővárosiak otthonában. 

Balázs BenjáminCélegyenesébe érkezett a felkészülés#!# péntek délelőtt már az utolsó előtti tréningen gyakoroltak a Rákóczi játékosai. Szombaton délután még lesz egy edzés, vasárnap pedig már éles helyzetben kell bizonyítani. A kaposváriak utánpótlás válogatott szélsője, Balázs Benjámin szerint hasznos volt az elmúlt másfél hónap. 
– Hat hetet dolgoztunk; úgy érzem, elég jól sikerült a felkészülés – mondta a játékos. – Más volt mint tavaly, az elején sok futás volt, a csapat egyben van. Erős edzőmeccseket játszottunk, tapasztaltabbak lettünk. Voltak, amik nem sikerültek annyira jól, de abból is tanultunk.
A sikerhez vezető úton az első állomás az MTK elleni találkozó lesz. Az újonc fővárosiak hazai környezetben mindenkire veszélyesek lehetnek. 
– Az MTK szerepelt az Európa Liga selejtezőjében, így valamivel jobb formában lehet, mint a mi csapatunk. Én bízom a csapatban, és remélem, sikerül meglepetést szereznünk. 
A pénteki edzés után elkészült az új csapatkép, és az is kiderült, hogy milyen mezben játszik majd a társaság a következő szezonban. Az MTK-Kaposvár találkozó vasárnap 15 óra 30 perckor kezdődik a fővárosban. A mérkőzésről online közvetítésben számol be a kapos.hu internetes hírportál.