Az utolsó fordulóban a szép búcsú reményében lépett pályára csapatunk az MTK Budapest otthonában, ám a mérkőzés után a Hidegkúti stadiontól búcsúzó kék-fehér gárda örülhetett győzelemnek.  A hazaiak vezére Bese Barnabás volt, kinek duplája révén otthon tartotta a három pontot a Budapesti MTK.

Kezdetekben kissé eseménytelen volt a találkozó. A tizenegyedik percben ugyan Vass Patrik egy fejessel közel állt a vezetés megszerzéséhez, ám a következő helyzetig újabb tizenegy percet kellett várni. Ekkor is a Rákóczi kapuja forgott veszélyben, Vukmir átlövése után a labda azonban a bal kapufa mellett az oldalvonalon túlra került. Selymes Tibor a 32. percben cserélni kényszerült csatár poszton, a meghúzódott Kinket Murai váltotta. Szinte alig hogy beállt a fiatal támadó, az MTK már előnybe is került. Bese húzott el Hadaró mellett, majd lőtt éles szögből, és a labda a kapu rövid sarkában kötött ki. 1-0. Kevesebb, mint két perccel a félidő vége előtt aztán kettőre nőtt a kék-fehérek előnye. Ekkor is Bese volt eredményes, de ezúttal nem egy egyéni akció végén talált be. Horváth adott középre, Kovács Olivér volt az, aki tisztázhatott volna, de rosszul találta el a labdát, ami Bese elé került. Ő pedig nem tétlenkedett, ballal egyből a kapuba csavart a tizenhatos jobb sarkából. 2-0.
A fordulás után is a hazaiak akarata érvényesült. Először az 50. percben Vass Patrik tesztelte Rusák atletikusságát egy távoli bombával, majd a 63. percben a remek ütemben kiugratott Horváth helyzeténél is csak kapusunkon múlt, hogy nem növelte előnyét az MTK. A 70. percben még egy tizenegyest is kapott a kék-fehér alakulat, de a sértett Eppel Márton fölé rúgta a büntetőt. A 76. percben Vukmir egy nagy szóló után remekül ugratta ki Eppelt, aki Rusák mellett elhúzta a labdát, ám eléggé kisodródott. Eppel ahelyett, hogy visszagurította volna a középen üresen érkező Vukmirnak a labdát, éles szögből kapura lőtt, ám szerencsénkre Hadaró Valentin tisztázni tudott a gólvonalról. A Rákóczinak egy-egy veszélyesebb beadáson, illetve néhány átlövési kísérleten kívül nem akadt nagy helyzete. Talán Balázs Benjámin állt a legközelebb a gólszerzéshez a mieink közül. A Rákóczi csapatkapitánya a 79. percben szépen szelídített meg egy előre ívelt labdát, és került helyzetbe, de lövése jó harminc centivel a keresztléc felett szállt el.

Sajnos vereséggel zártunk az utolsó fordulóban is, és ismét egy olyan mérkőzésen maradtunk alul, ahol nem sikerült gólt szereznünk.

MTK Budapest – Kaposvári Rákóczi 2-0 (2-0)
Hidegkúti-stadion, 3000 néző. V.#!# Pintér 
MTK Budapest#!# Hegedűs – Vukmir, Kálnoki Kis (Asztalos 77.), Nagy, Rodenbücher  – Poór (Kelemen 77.), Vass Á., Vass P., Ladányi (Eppel 46.) -Bese, Horváth. Vezetőedző#!# Garami József
Rákóczi FC#!# Rusák – Okuka, Kovács, Addo, Hadaró – Diallo, Thiam – Florean, Balázs, Firtulescu (Böjte 75.) – Kink (Murai 32.). Vezetőedző#!# Selymes Tibor
Gólszerzők Bese (34., 43.)
Sárga lap#!# Hadaró (32.), Thiam (50.), Florean (56.), Addo (71.)