Vereséggel zárta a Liga Kupa őszi sorozatát a Rákóczi. A házigazda Zalaegerszeg már a mérkőzés negyedik percében kétgólos előnyt szerzett, s bár Markovic a második félidő elején szépített, az újabb zalai gól eldöntötte a találkozó sorsát.

ZTE FC – Kaposvári Rákóczi FC 3–1 (2–0)
Zalaegerszeg, 300 néző. Vezette#!# Király K. (Huszár, Kovács Z.)
ZTE#!# Sipos – Kocsárdi (Turcsik, 66.), Miljatovics, Kovács G., Máté – Magasföldi (Szluka, 69.), Barna (Petneházi, 69.), Kamber (Kocsis A., a szünetben), Illés Gy. (Horváth I A.) – Rajcomar, Balázs Zs. Vezetőedző#!# Csank János
Rákóczi FC#!# Horváth L. – Gujics (Hegedűs, a szünetben), Grúz, Zahorecz (Major, 70.), Bogdán (Vadas, 79.) – Markovics, Pest K., Stanics (Kerekes, 66.), Böle – Reszli (Lambulics, a szünetben), Szepessy. Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerző#!# Rajcomar (1–0) a 2., Balázs Zs. (2–0) a 4., Markovics (2–1) az 53., Rajcomar (3–1) a 61. percben
Csank János#!# – Könnyed játékkal nyertünk, a bajnoki meccshez annyiban hasonlított a találkozó, hogy ezúttal az elején berúgtuk a helyzeteinket, akkor nem. Az első félidőben jól is játszottunk.
Prukner László#!# – Kicsit későn érkeztünk, aztán tíz percet ”bent maradtunk” az öltözőben, amit viszont a pályán láttam, az nem volt elkeserítő, jó volt tétmeccsen megnézni a fiatalokat.