Vasárnap 11 órakor a Videoton FC II. ellen lép pályára együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának 22. körében. 

Csapatunk az előző fordulóban tíz emberrel is magabiztos győzelmet aratott a Puskás Akadémia FC II. felett, és a következő fordulóban is a három pontot gyűjtenénk.
– Önbizalmat kell, hogy adjon az előző heti siker, mivel nem sok csapat mondhatja el magáról, hogy a 17. perctől emberhátrányban játszva meg tud nyeri egy mérkőzést – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Ugyanúgy három pontot adnak azért a mérkőzésért is, minta tizenegy emberrel nyertünk volna, de remélem, ez megerősíti a csapatot. Ismét húztunk egy strigulát, egy újabb feladatot pipáltunk ki, de az Ajka is nyert, így nem tettünk szert újabb előnyre.
Csapatunk immár tizenegy mérkőzés óta nem talált legyőzőre, azonban a Videoton II. ősszel elvitte a pontokat a Rákóczi-stadionból, így van okunk visszavágni a fehérváriaknak, akik a nyolcadik helyről várják a folytatást. Az előző két fordulóban az FC Ajka majd a III. ker. TVE együtteseitől is kikapott a Vidi II., ráadásul ezeken a találkozókon még gólt sem szereztek a Fejér megyeiek. Szerdán pedig a 17. játéknapról elhalasztott találkozón 4–1-re kaptak ki a VLS Veszprém együttesétől.
– Sikerült feltérképezni a székesfehérváriakat – mondta Waltner Róbert. – Minden mérkőzés más, abból nem szabad kiindulnunk, hogy a legutóbbi két találkozójukon is négy-négy gólt kaptak. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Videoton II. ősszel nyerni tudott Kaposváron. Ezt, az akkor nyújtott kétszáz százalékos teljesítményüknek, valamint a Rákóczi helyzetkihasználásának köszönhetik, nem pedig a visszajátszóinak. Ez akkor három pontunkba került, most nem akarunk ebbe a hibába esni.
A Puskás Akadémia FC II. ellen kiállított Lakatos Gergőt a Magyar Labdarúgó
Szövetség Fegyelmi Bizottsága három soron következő bajnoki találkozóra tiltotta el, mivel ellenfelének súlyos sérülést okozott. Rajta kívül, sérülés miatt Rajczi Péterre Vachtler Csabára és Borsi Bencére továbbra sem számíthat a szakmai stáb.