Somogyi rangadót rendeztek a Ligakupa B csoportjában, az FGSZ Siófok vendége a Kaposvári Rákóczi volt. A Balaton-partiak visszavágtak a szeptemberi vereségért, az eredmény ezúttal is 2-0 lett. Gól nélküli első játékrészt követően előbb Bozovic talált be a Rákóczi kapujába, majd Lattenstein szabadrúgásgólja eldöntötte a meccset.

Az első kapuralövésig mindössze három percet kellett várni#!# Mustapha fordulásból célozta meg a siófoki kaput, de próbálkozása mellément. A 17. percben Huszák végezhetett el a kapuval szemben szabadrúgást, Poszának azonban nem okozott gondot a védés, mert a labda középre jött. A 31. percben Haruna révén vezetéshez juthatott volna a vendégcsapat, egy remek labdát kapott teljesen üresen, azonban nagy ziccerben ballal mellégurított. A 41. percben A Siófok kisszögletet végzett el#!# Melczer és Lattenstein passzolgatása után utóbbi lőtt kapura a 16-os bal sarkáról, de a labda elzúgott a kapu mellett.
A félidei fordulás után Melczer kínálta meg egy távoli lövéssel Poszát, de az exsiófoki hálóőr védeni tudott. Az 53. percben a szintén volt siófoki, Graszl fejesét hárította Szatmári. Az 57. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat. Huszák remek ütemű kiugratásával Bozovic indult el, bevezette a labdát a 16-os bal oldalán, majd elgurította Posza mellett. A labda a kapufa tövére pattant, majd onnan befelé, a menteni igyekvő Bank már csak beljebb segítette (1-0). 
Pár perccel később a zöld-fehéreknél csereként beálló Safaric lövését blokkolta az utolsó pillanatban a siófoki védelem. A 64. percben növelte előnyét a házigazda#!# Lattenstein végezhetett el szabadrúgást a 16-os balsarkáról, és mesterien a rövid felsőbe tekerte (2-0).  A 68. percben szépíthetett volna a Kaposvár#!# Jawad tálalt kitűnő labdát Alexeev elé, lövését azonban Szatmári lábbal hárította. 
A hátralévő időben már nem alakultak ki igazán nagy helyzetek.   
FGSZ Siófok – Kaposvári Rákóczi FC 2-0 (0-0)
Siófok. Vezette#!# Gyarmati II.
Siófok#!# Szatmári – Mogyorósi (Tusori, a szünetben), Lengyel (Nyári, a szünetben), Kiss Zs., Pécseli (Fejes, 65.) – Melczer, Horváth B. (Rebryk, 82.), Lattenstein, Huszák – Bozovic, Horváth A. Szakmai igazgató#!# Horváth Károly
Rákóczi FC#!# Posza – Graszl, Bank, Zsók (Pavlovic, a szünetben, Farkas P., 59.), Jánvári – Pedro, Hegedűs D. (Jawad, a szünetben), – Bőle,  Mustapha, Katona (Safaric, a szünetben) – Haruna (Alexeev, 57.). Edző#!# Sisa Tibor
Gólszerzők#!# Bozovic (57.), Lattenstein (64.)
Sárga lap#!# Katona (29.), Haruna (50.), Mustapha (66.)