A Dorogi FC ellen vívta idei harmadik felkészülési találkozóját csapatunk. A Székesfehérváron rendezett találkozón bár a dorogiak szereztek előnyt, de végül labdarúgóink örülhettek.

 

Semleges pályán, a székesfehérvári Főnix műfüvesén lépett pályára csapatunk a szintén másodosztályú Dorogi FC ellen. A mérkőzés a bányászvárosiak számára indult jobban, hiszen vezetést szereztek, de Balázs Zsolt nem sokkal később válaszolni tudott, majd Erdei Carlo szabadrúgásgólja után már nálunk volt az előny. A szünetig bár egalizált a Dorog, de a második félidőben (akárcsak Szentlőrincen) Bartos Julián is feliratkozott a gólszerzők köze. Ez a találat pedig azt jelentette, hogy sikerült némi revánsot venni a dorogiak ellen a bajnokságban elszenvedett vereségért.

A felkészülés során mindig próbáljuk elkerülni azokat a csapatokat, akikkel egy bajnokságban szerepelünk, de ez a vírushelyzet miatt most nem igazán kivitelezhető – mondta Disztl László, csapatunk másodedzője. – Mivel a Dorog ellen a bajnokságban nem tudtunk a legerősebb csapatunkkal kiállni, így ez a mérkőzés egy erőfelmérővel ért fel. Természetesen nem az eredmény a legfontosabb egy felkészülési mérkőzésen, hanem az, hogy csapatszinten próbáljunk minél jobb teljesítményt nyújtani és a játékosok minél felkészültebbek legyenek a bajnokságra. Sikerült egyet előre lépnünk a szentlőrinci meccshez képest, egyénileg és csapatszinten is. Bízunk benne, hogy a hátralévő két hétben ez a tendencia folytatódik.

 

Dorogi FC–Kaposvári Rákóczi FC 2–3 (2–2)
Székesfehérvár, Főnix pálya, zárt kapuk mögött.
Dorogi FC: Borsos – Kárász, Berkó, Belényesi, Papp M., Zuigeber, Tóth B., Lénárth, Csillag, Mészáros, Vígh. Csereként pályára lépett: Tulipán, Nagyházi, Nyíri, Ryashko, Barna, Girskik, Zabari, Szabó L., Szerencsi. Vezetőedző: Fenyvesi László.
Kaposvári Rákóczi FC: Bánki – Nagy J., Ur, Nagy T., Lakatos Cs. – Szakály A., Gál – Bartos, Erdei, Balázs Zs. – Szarka. Csereként pályára lépett: Megyeri (kapus), Szabó A., Vachtler, Bíró D., Hadaró, Balog A., Szederkényi, Zsirai. Másodedző: Disztl László.
A kaposvári gólszerzők: Balázs Zs., Erdei, Bartos.