Waltner Róbert és Jánvári Gábor szerződést bontott, Murai Márk után pedig Skóciából érdeklődnek.

Kaposvári tehetség iránt érdeklődik a skót Celitc futballcsapatának szakmai vezetése. A Rákóczi 17 éves, utánpótlás válogatott játékosa, Murai Márk egyhetes ismerkedésre utazhat a neves klubhoz, ha az érintetteknek sikerül megállapodniuk az időpontban. Murai, aki jelenleg a felnőtt csapattal edzőtáborozik Debrecenben, első körben a Celtic második számú együtteséhez kerülhet.
„Ha valóban komoly az érdeklődés, el fogjuk engedni a játékost, hiszen mindenkinek ez az érdeke – fogalmazott Illés János ügyvezető-elnök. – A fiatal labdarúgó egyébként jól dolgozik és biztatóan mozog az edzőtáborban.”
A klubvezető új igazolásról még nem tudott beszámolni, azokkal a játékosokkal viszont tovább folytak az egyeztetések, akikre a tavaszi szezonban nem számít a szakvezetés. Waltner Róberttel és Jánvári Gáborral sikerült megállapodni a szerződésbontásról, így mindketten szabadon igazolhatóak. A hírek szerint Jánvári már meg is egyezett az NB II-es nyíregyháziakkal. A hosszú sérülésből felépült Major Ádámot olyan csapatnak szeretnék kölcsönadni, amelyben több játéklehetőséget kap az eddigieknél.