A válogatott szünetben az NB I.-es ZTE FC ellen vívott felkészülési találkozót csapatunk. A sok helyzetet hozó összecsapás végül zalai sikerrel ért véget.

Nem indult jól a felkészülési mérkőzés csapatunk számára, hiszen a hazaiak már a második percben előnybe kerültek, miután Nagy Tamás fejelt a saját kapujába. A játékrész felénél jöbb az újabb zalai gól, miután Bojan Sankovic lövésébe Szabó Alex vetődött bele, de kézzel is hozzáért a labdához. A büntetőt Koszta Márk értékesítette. Tíz perc múlva pedig Vass Patrik került ziccerbe, s nem is hibázta el. Együttesünknek még a szünet előtt sikerült szépítenie miután Nemanja Andric harcolt ki egy büntetőt, melyet Balázs Zsolt váltott gólra.

A második félidőben már nem szültetett gól. Csapatunk játékban felvette a versenyt az élvonalban szereplő riválissal, de ez az eredményben nem mutatkozott meg.

ZTE FC–Kaposvári Rákóczi FC 3–1 (3–1)
Zalaegerszeg, 50 néző. V.: Molnár A.
ZTE FC: Gyurján – Tanasin, Zivko, Bobál, Hegedüs – Sankovic, Bedi, Vass – Könyves, Koszta, Favorov. Csereként pályára lépett: Köcse, Bedő, Szökörnyös, Abért. Vezetőedző: Boér Gábor.
Kaposvári Rákóczi FC: Bonnyai – Vachtler, Nagy T., Szabó A., Nagy J. – Szakály A., Varjas Z. –Erdei, Szabó B., Andric – Balázs Zs. Csereként pályára lépett: Laky (kapus), Godzsajev-Telmán, Földi, Szarka, Szederkényi, Bíró. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerzők: Nagy T. (2. p. – öngól), Koszta (23. p. – 11-esből), Vass (33. p.), illetve Balázs Zs. (39. p. –11-esből).