Nem sikerült győzelemmel búcsúznia a szezontól, csapatunk hazai pályán 3-2-es vereséget szenvedett a Zalaegerszeg együttesétől.

A mérkőzés első komoly helyzete rögtön gólt is ért. Badi beadását Daru pörgette tovább, amire Bailo érkezett a legjobb ütemben és öt méterről a hálónkba lőtt (0-1). Néhány perccel később Kovács Olivér unta meg a labdázgatást, 25 méterről leadott lövését Szappanosnak kellett kiütnie. A 25. percben Nagy Krisztián lépett ki a védők közül, Szappanos előtt még kapura is tudta emelni a labdát, de fölé szállt a próbálkozása. Fejős viszont akár ki is egyenlíthetett volna. A fiatal csatár előtt már csak a vendégek kapusa állt, el is vitte mellette a labdát, de nagyon kisodródott helyzetbe került. Innen még visszacselezte magát a kapuval szembe, de a lövés pillanatában elcsúszott. A félidő vége előtt még Daru fejelhetett kapura egy szabadrúgást, Bozsónak ez azonban nem okozott gondot, így marad az 1-0-s zalaegerszegi vezetés.
Zalaegerszegi góllal indult a második félidő is. Babati kapott egy remek passzt még a saját térfelén és senkitől sem zavartatva elsétált a kapunkig, ahol Bozsó mellett higgadtan a kapuba lőtt (0-2). A 63. percben ismét lefagyott a védelmünk, és Daru megszerezte a ZTE harmadik gólját (0-3). A 70. Rajczi harcolt ki büntetőt, ám Fejős 11-esét védte Szappanos. Hat perccel később viszont már tehetetlen volt a kapus Rajczi öt méterről leadott lövésével szemben (1-3). A 87. percben újra elaludt a vendégek védelme, Házi lépett ki egyedül, és Szappanos mellett a hálóba lőtt (2-3). A hajrában már csak egy Lakatos piros lapot jegyezhettünk fel, így maradt a 3-2-es vendéggyőzelem.
Kaposvári Rákóczi FC – ZTE FC 2-3 (0-1)
Kaposvár, 200 néző. Vezette#!# Gaál (Hofbauer, Kis)
Rákóczi FC#!# Bozsó – Kovács (Hampuk 64.), Petrók, Vermes – Faggyas (Kozics 41.), Lakatos, Nagy K. Albert, Hadaró – Rajczi, Fejős (Házi 70.). Szakmai igazgató#!# Prukner László
ZTE#!# Szappanos – Pajor, Króner, Simonfalvi, Bedi – Szakály A., Bailo (Murai, 66.), Szőllősi, Délczeg (Vittman, 49.) – Városi (Babati, 49.), Daru. Vezetőedző#!# Lendvai Miklós
Gólszerzők#!# Rajczi (76.), Házi (87.) illetve Bailo (11.), Babati (57.), Daru (64.)
Sárga lap#!# Petrók (43.), Kovács (45.) ill. Bailo (59.), Króner (69.)
Piros lap#!# Lakatos (92.)

Prukner László#!# – Megkaptuk szokásos gólunkat, ami a kabaré szintjén van. Annyit kértem csak, hogy az önbecsülésünkért játsszunk, mert más nem maradt. Két évvel ezelőtt nyilatkoztam, hogy nem jó felé indultunk el, de mindenkiknek elcsúszott a füle mellett a véleményem, és a zuhanást nem lehetett megállítani. Sok embernek komoly felelőssége van abban, hogy amit felépítettünk, közösen leromboltuk.
Lendvai Miklós#!# – Nagyon fontos volt számunkra, hogy megtartsuk nyolcadik helyünket és ez sikerült is. A győzelemnek örülök, de a teljesítményünknek csak hellyel-közzel. A lehetőségeink megvannak, de még alakulóban van a Zalaegerszeg kerete.