A bronzéremre hajtó újpestiek is bíznak abban, hogy a Rákóczi megveri a Győrt. A kaposváriak a Soproni Liga hétvégi fordulójában a dobogón tanyázó Rába-partiakat látják vendégül, és négy vereség után most már pontot, pontokat akarnak szerezni.

Újpesten sem jött össze a pontszerzés, de a Rákóczi az elmúlt hetek eredménytelensége ellenére is a kilencedik helyen áll a tabellán. A bajnoki hajrá következik#!# a 27. fordulóban a dobogón tanyázó Győr látogat a somogyi megyeszékhelyre.

„Otthon azért sokkal erősebbek vagyunk, bármennyire is nem jött ki a lépés. Megbeszéltük a problémákat, összekapjuk magunkat, a végén pedig próbálunk majd úgy összpontosítani, hogy jobban jöjjünk ki ebből a sorozatból” – mondta a kaposváriak játékosa, Maróti Béla.

A Kaposvár – Győr találkozó szombaton 19 órakor kezdődik a Rákóczi stadionban. A somogyi együttesből Grúz hiányzik majd eltiltása miatt. A Kapos Televízióban vasárnap este fél nyolctól láthatják felvételről az összecsapást.

* * *

Az nb1.hu szokásos mérkőzés előtti beharangozójában a  következőket mondták az edzők#!#

Prukner László (Rákóczi FC)#!# – Nem emlékszem rá, hogy volt-e ilyen rossz sorozatunk, mióta én vagyok az edző, hogy az előttünk levő csapatoktól ennyire ne tudtunk volna pontokat szerezni. Kicsit nehéz a helyzet, mert amikor jól játszunk, akkor sem tudunk győzni. Ezt a lefelé tartó csúszdát holnap közösen kell megállítanunk.

Pintér Attila (Győr)#!# – A soron következő, Kaposvár elleni mérkőzést minél jobban meg kell oldanunk. Nem téveszt meg minket, hogy a Rákóczi négy mérkőzés óta nyeretlen. Ezzel inkább nekik kell foglalkozniuk, nekünk pedig folytatni azt az odaadó játékot, amit eddig is játszottunk.