Zöld-fehér futballrangadó lesz vasárnap 16 óra 30 perces kezdettel a somogyi megyeszékhelyen. A Rákóczi együttese a Ferencvárost látja vendégül az OTP Bank Liga 15. fordulójában, és ha a fiúk sikerrel vennék az újabb akadályt, akár az ötödik helyen is zárhatnák az őszi szezont.

A legutóbbi játéknapon a kaposváriak Paksról hozták el a pontokat, a Fradi pedig megverte a bajnok Debrecent. A két csapatot két pont választja el egymástól a tabellán, így mindenképpen izgalmas, nagy csatára van kilátás. A Rákóczi játékosai és szakvezetői nagyon készülnek a Ferencváros ellen, és szeretnék győzelemmel megörvendeztetni szurkolótáborukat. 
– A Ferencváros kerete az elmúlt másfél évben szinte teljesen kicserélődött – mondta a Rákóczi vezetőedzője, Prukner László, aki nem is olyan régen a bronzéremig vezette az üllői úti együttest. – Agresszív, gyors futballt játszanak, így nem lesz könnyű ellenük játszani. Úgy érzem, megfelelően felkészültünk, és bízom benne, hogy ennek meg is lesz az eredménye.

A kaposvári együttesben továbbra sem léphet pályára sérülése miatt Hegedűs Dávid, Waltner Róbert és Posza Zsolt, a többiek viszont már nagyon várják a kezdést. 
– Az elmúlt egy hónapot figyelembe véve szerintem a legjobb focit játsszák az országban. A mester minden eshetőségre felhívta a figyelmünket, és fel is készültünk mindenre. A Fradi rohanós játékára lesz ellenszerünk. Remélem, népes közönség előtt sikerül nyerni. Ha egységesen, bátran játszunk, akkor  sikeresek lehetünk. Az FTC ellen mindig nagy dolog játszani, de nem félünk tőlük – mondta a kaposváriak játékosa, Kovács Olivér. 
A zöld-fehér rangadó vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődik a stadionban.