Újabb három labdarúgó Borbély Ákos, Kálmán Szilárd és Zvara Dávid is távozott klubunktól.

 

Saját nevelésű labdarúgónk, Borbély Ákos nem tart velünk a következő évadra. A védelemben és a középpályán is bevethető szélső két éve, egy rövid szekszárdi kitérőt követően tért vissza nevelőegyesületéhez. A játékos a 2018/2019-es évadban mutatkozott be a felnőtt csapatunkban, s a Magyar Kupában rögtön egy továbbjutást érő gólt szerzett az Újpest ellen. Ákos az élvonalban is viselte együttesünk mezét, s Debrecenben egy fontos, pontot érő gólt szerzett. A 23 éves játékos 98 alkalommal lépett pályára az első csapatban, s három gólt szerzett.

 

A sokáig térdsérüléssel bajlódó Zvara Dávid máshol folytatja pályafutását. A középpályás két éve Tiszakécskéről érkezett az akkor újjáalakuló másodosztályból kieső csapatunkhoz, s tapasztalatával, mentalitásával rengeteget segített, igazi húzóember volt, de sajnos egy súlyos térdsérülést szenvedett. Visszatérése után már kevesebb lehetőséget kapott a szakmai stábtól. A 28 esztendős játékos összesen 34 alkalommal viselte csapatunk mezét a harmadosztályban, s egy gólt szerzett.

 

A remek pontrúgásairól, átlövéseiről ismert Kálmán Szilárd ugyancsak távozik együttesünktől. A középpályás 2022. januárjában Kazincbarcikától igazolt Kaposvárra, s a negyedik mérkőzésén rögtön egy emlékezetes, harminc méteres szabadrúgás-góllal mentett pontot csapatunknak Sopronban. A 25 esztendős középpályás 49 mérkőzésen hat gólt szerzett zöld-fehér mezben.

 

Az új idénynek, a klub anyagi lehetőségei miatt egy szűkebb kerettel futunk majd neki, emiatt többen is távoztak a csapatól. Minden játékosnak további sikeres pályafutást kívánunk!