Több meglepetés eredmény is született az NB III. Nyugati csoportjának 20. fordulójában. A Tintahalak legyőzték a Dunaharasztit, míg a Gyirmót II. is három pontra tett szert.

Szombaton és vasárnap is négy-négy mérkőzést rendeztek az NB III. Nyugati csoportjának 20. fordulójában. Mint arról beszámoltunk, csapatunk megnyerte az Érdi VSE elleni rangadót, így már kilenc pont az előnyünk Limperger Zsolt együttesével szemben. A harmadik helyen álló Andráshida Csornán sem botlott, így továbbra is tapad az Érdre. A két elmaradt meccsel is a negyedik helyen álló Ajka idegenben mért nagy vereséget a Videoton második csapatára. A III. kerületiek a legyőzték soron következő ellenfelünket, a Puskás Akadémia FC második együttesét, így idei negyedik mérkőzésükön is három pontot szereztek. A forduló egyik meglepetését a Gyirmót FC Győr II. szolgáltatta, amely háromgólos sikert aratott a Pénzügyőr SE ellen, így elmozdult az utolsó helyről. A másik meglepő siker a Tintahalaké, akik idegenben nyertek, így elkerültek a kiesőzónából.
A 20. forduló eredményei#!# Pápai Perutz FC–Csepel FC 2–1, Gyirmót FC Győr II.–Pénzügyőr SEc3–0, Videoton FC II.–FC Ajka 0–4, Puskás Akadémia FC II.–III. ker. TVE 1–2, Dunaharaszti MTK–THSE-Szabadkikötő 1–2, BKV Előre–VLS Veszprém 1–1.
A góllövőlista állása#!# 1. Szabó Zsolt (Pápai Perutz FC) 14 gól, 2. Sóron Tibor (Kaposvári Rákóczi FC), Melczer Vilmos (Érdi VSE) 10-10 gól, 3. Ivancsics Gellért (Kaposvári Rákóczi FC), Korozmán Norbert (Csepel FC), Vittman Ádám (Tarr Andráshida SC) 8-8 gól.