Az NB III. Nyugati csoportjának 21. fordulójában, Húsvét vasárnap 16 órakor fogadja csapatunk a Puskás Akadémia FC II. gárdáját. A tabella hetedik helyén álló felcsútiak ellen is folytatná együttesünk a veretlenségi sorozatot.

Együttesünk remek sorozattal a háta mögött várja a vasárnapi találkozót. Csaptunk ugyanis tíz mérkőzés óta veretlen, s az utolsó hét bajnokin győztesen hagyta el a pályát. Ráadásul, a legutóbbi fordulóban, az Érdi VSE elleni rangadón is három pontot szereztek Kollega Krisztiánék.
– Az U19-es csapattal már átéltem egy ennél hosszabb veretlenségi sorozatot, hiszen akkor az őszi szezon során csak az utolsó találkozón kaptunk ki, ami 14 mérkőzéses sorozatot jelentett – emlékezett vissza eddigi leghosszabb veretlenségi sorozatára Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Szeretnénk minél tovább kitolni a győzelmi szériánkat, nap, mint nap ezért dolgozunk. Érden fontos mérkőzésen szereztünk három pontot, amivel csak egy csatát nyertünk meg, de a háborút még nem. A Puskás II. elleni találkozó is ugyanolyan fontos számunkra, mint az érdi rangadó. Az akkor szerzett pontoknak még nagyobb lesz a jelentősége, ha a vasárnapi mérkőzésen is győzni tudunk.
Az előző fordulóban nagy lépést tettünk a bajnoki cím felé, hiszen az Érddel szemben már kilenc pont az előnyünk.
– Csalóka a kilencpontos előny, amivel az Érd előtt vezetünk – mondta Waltner Róbert. – Az Ajkának van két elmaradt mérkőzése, ha azokon nyernek, mindjárt négy pontra csökken a fórunk, bár nem lenne rossz, ha botlanának.
A Puskás Akadémia FC II. jelenleg a hetedik helyen áll a bajnokságban. A tavaszi szezonban még csak két mérkőzést játszottak a Fejér megyeiek. Az elsőn négygólos sikert arattak a Pénzügyőr ellen, míg a másodikon kikaptak a III. kerületiektől. A két csapat tavaly szeptemberi összecsapásán együttesünk 4–2-re győzött. A góljainkat Kollega Krisztián, Andorka Péter, Ivancsics Gellért és Ur László szerezte, míg a másik oldalon Péter Bence és Komódi Kevin volt eredményes. Az előző, 2016–2017-es szezon kaposvári összecsapásán 0–0-ás döntetlen született, míg idegenben Hujber Tamás és Hadaró Valentin góljaival 2–0-ra nyertünk.
A vasárnapi mérkőzésen Borsi Bence, Rajczi Péter és Vachtler Csaba sérülés, Balogh Szabolcs betegség, Szakály Attila pedig sárga lapos eltiltás miatt nem léphet pályára. A sérültjeink fokozatosan épülnek fel, Nagy Krisztián és Hadaró Valentin újra egészséges, és Böjte Patrik is teljesen meggyógyult.