A 32 közé kerülés a tét a Magyar Kupa hetedik fordulójában. A Rákóczi szerdán 13 óra 30 perckor a Csongrád megyei bajnokságban szereplő Tiszasziget SE otthonában lép pályára, és a cél a továbbjutás.

Szerdai ellenfelünk a Csongrád megyei I. osztályú bajnokság egyik élcsapata#!# eddigi nyolc meccséből hetet megnyert és csak egyszer kapott ki. Gólkülönbsége is jó, hiszen 21 gólt lőtt és csak ötöt kapott. Az együttes hazai pályán hibátlan#!# mind a négy mérkőzését hozta, és mindössze egyszer zörrent meg a hálója. A Tiszasziget a Magyar Kupa előző körében, hazai pályán 4-1-es sikerrel búcsúztatta a Szászvári SE legénységét.

– Az előző fordulóban is hosszú utazás várt ránk, de sikerrel vettük a Békés megyei túrát, hiszen győztünk Kondoroson – mondta Házi László, a Rákóczi vezetőedzője. – Most nem kevésbé hosszú volt az út, és bízom benne, hogy az eredmény is hasonlóan alakul majd, mint legutóbb. Természetesen szeretnénk továbbjutni, és ezen a találkozón azoknak a játékosoknak szeretnék elsősorban játéklehetőséget biztosítani, akik az elmúlt időszakban kevesebb időt töltöttek a pályán.
Csapatunk már ma elutazott, és Szeged mellett tölti az éjszakát. Szerdán pedig jöhet a kupacsata a Tiszasziget pályáján.