A harmadosztályú Balassagyarmat SE ellen vívja második felkészülési mérkőzését együttesünk. A szerdán 13 órakor kezdődő találkozónak a budapesti Bánka Kristóf Sportközpont ad majd otthont.

 

A Pápa elleni, háromgólos sikert hozó felkészülési találkozó után szerdán jön a következő erőfelmérő labdarúgóink számára. A hét közepén szintén egy harmadik ligás együttes, a Keleti csoportban érdekel Balassagyarmat SE ellen lép pályára csapatunk.

A balassagyarmatiak – akik nemrég Balatonszemesen jártak edzőtáborban – a kilencedik helyen fejezték be a koronavírus-járvány miatt félbeszakított szezont. A bajnokságban lejátszott 18 találkozó során hét győzelmet arattak, míg háromszor játszottak döntetlent, nyolc alkalommal pedig vesztesen távoztak a játéktérről. Érdekesség, hogy a BSE gárdáját Nagy Tibor vezeti, aki a nemrégiben Paksra igazoló Nagy Richárd édesapja.

A bajnoki küzdelmek során eddig négy alkalommal találkozott együttesünk a Nógrád megyei egylettel, mindannyiszor a másodosztályban. A 2002/2003-as évadban Kaposváron kettő-egyre, míg idegenben három-egyre nyert csapatunk. Egy szezonnal később Balassagyarmaton egy-nullára alulmaradt együttesünk, ezt pedig egy gólnélküli, kaposvári mérkőzés követte.

További hír, hogy felcserélődött a szombati, Paksi FC elleni előkészületi találkozó helyszíne, így a Rákóczi-stadionban fogadjuk a Tolna megyei gárdát. Az edzőmérkőzés 11 órakor kezdődik.