Győzelemmel zárult csapatunk első edzőmérkőzése, amelyet a harmadosztályú Pápai Perutz FC otthonában vívtak labdarúgóink.

 

Az NB III. Nyugati csoportjában érdekelt Pápai Perutz FC ellen kezdte a felkészülési mérkőzések sorát csapatunk. Az első játékrész még nem hozott gólt, de a másodikban Keresztes Zalánnak kétszer, illetve Földi Botondnak egyszer sikerült bevennie a házigazda kapuját, így önbizalomnövelő sikerrel rajtolt együttesünk.

 

Waltner Róbert: – Az első félidő nem tetszett. A másodikra három játékos kivételével mindenkit lecseréltem, s akkor már jobb volt a játék. Igaz, a Pápa is sort cserélt, így egy harmadosztályú együttes b csapata ellen játszottak jobban a fiatal labdarúgóink, illetve a próbajátékosok. Több fiatallal is meg voltam elégedve. Remélem, hogy az első osztályú Paks ellen is megismétlik ezt a teljesítményt, hiszen minőségbeli különbség van egy NB I-es és egy NB III-as csapat között. Az látszott, hogy van még hova fejlődnünk. Bízom benne, hogy a következő mérkőzés már jobban sikerül.

 

Pápai Perutz FC–Kaposvári Rákóczi FC 0–3 (0–0)
Pápa.
Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró – Nagy J., Szakály A. – Varjas Z., Borbély Á., Földi B.  – Balázs Zs. Csereként pályára lépett: Laky (kapus), Keresztes, Szekszárdi, Varjas L., Kojnok, Schildkraut, Godzsajev-Telmán, Palkovics, Nagy T. Edző: Waltner Róbert.
Gólszerzők: Keresztes Zalán (2), Földi Botond.