A Somogy megyei élvonalban szereplő Balatonkeresztúr ellen játssza idei első előkészületi mérkőzését együttesünk. A találkozó szombaton 10.30 órakor kezdődik a Cseri úti műfüves pályán.

Csapatunk közel két hete, január nyolcadikán kezdte el a felkészülést az NB III. Nyugati csoportjának tavaszi szezonjára, melynek az első helyről vághat neki. 
– Elégedett vagyok az eddig elvégzett munkával – mondta honlapunknak Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Az első héten aerob terhelést kaptak a játékosok. A másodikon, melyet egy edzőmérkőzéssel zárunk, pedig elkezdtük a labdás edzéseket. Ezen a vártnál jobban teljesítettek a játékosok. Remélem, ezen az úton megyünk tovább.
A nyolchetes felkészülési időszak során együttesünk tíz edzőmérkőzést vív majd. Az elsőt a megyei első osztályban szereplő Balatonkeresztúr ellen. A Balaton-partiak a negyedik helyet foglalják el a tizenhat csapatos bajnokságban. Az idei szezonban lejátszott tizenöt bajoki mérkőzésük során hét alkalommal hagyták el győztesen a pályát, míg hatszor maradtak alul.
A következő mérkőzésünket január 24.-én szerdán vívjuk a másodosztályú ZTE otthonában.