Újabb rangadó vár együttesünkre, hiszen a tabella ötödik helyén álló Békéscsaba 1912 Előre érkezik Kaposvárra a Merkantil Bank Liga NB II. 31. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő bajnokit Pillók Ádám vezeti majd, míg segítői Huszár Balázs és Király Krisztián lesznek.

Ezúttal sem vár könnyűnek ígérkező mérkőzés együttesünkre, hiszen az ötödik helyen álló Békéscsaba látogat Kaposvárra. Mindkét együttes csak egy mérkőzést tudott megnyerni az elmúlt öt bajnoki során, így csak a javítás lebeghet a felek szeme előtt. Reméljük, hogy csapatunk jön ki jobban a meccsből, s újra egy remek veretlenségi sorozatot produkál a hátralévő találkozókon. Ez azonban nem lesz egyszerű, hiszen a viharsarki együttes keretét is rutinos, jó képességű játékosok alkotják. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az őszi mérkőzésen Rajczi Péter révén a 92. percben mentett pontot együttesünk.

– Jó csapat a Békéscsaba, azonban ha szervezetten, fegyelmezetten a saját játékunkat játsszuk, akkor lehet keresnivalónk, főleg hazai pályán – mondta Nagy Krisztián, csapatunk középpályása.
Csapatunk az előző körben sajnos nem tudott pontot szerezni Győrben, de a vereség ellenére is magabiztosan őrzi harmadik helyét a bajnoki tabellán.
– Rosszul sikerült a győri mérkőzés, de nem csak az, hanem a legutóbbi öt – fogalmazott Nagy Krisztián. – A ZTE elleni bajnoki óta egy kisebb hullámvölgybe kerültünk, ezen pedig javítani akarunk. Legutóbb éppen a ZTE ellen nyertünk hazai pályán, ez is, illetve az is elég bosszantó, hogy kevés pontot szereztünk a legutóbbi hetekben. Ezen változtatnunk kell, hiszen az élbolyban akarunk maradni.

A 31. fordulóban az éllovas ZTE a második helyen álló Gyirmót otthonában lép majd pályára, így a játéknap rangadójáról is kérdeztük középpályásunkat.
– Zalaegerszegi győzelmet várok a forduló rangadóján, úgy érzem, hogy nekünk a Gyirmóttal kell megvívnunk a versenyt a feljutásért – mondta Nagy Krisztián. Úgy gondlom, hogy a ZTE le fog szakadni az üldözőktől.