Győrben lépett pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga NB I. 30. fordulójában. A zöld-fehér rangadót a hazaiak kezdték jobban, de a második féldőre felpörgött együttesünk, azonban a nagy hajrá nem ért pontot.

Nem kezdődött jól csapatunk szempontjából a mérkőzés, hiszen egy védelmi megingást kihasználva már az első negyed órán belül előnybe került a Győr. Ráadásul, egy szerencsés találattal megduplázta előnyét a hazai csapat. Ezt követően már csapatunk dominált a találkozón. Az első nagy lehetőségre azonban a félidő hajrájáig kellett várni, de Horváth Tamás védeni tudta Beliczky Gergő lövését.
A második félidőben már teljes mértékben átvette a mérkőzés irányítását együttesünk. Előbb Beliczky Gergő került helyzetbe, majd Bíró Dominik harcolt ki a tizenegyest, melyet Nagy Richárd értékesített. A szépítés után Ádám Martin közeli lövését fogta Horváth Tamás. Hiába játszott azonban fölényben együttesünk, egy kontra után Nemanja Andric közelről bombázott a hálóba, így újra kettővel mentek a hazaiak. Újra kétgólos előnybe kerültek a hazaiak, de még ekkor sem adta fel csapatunk. A hajrában Ádám Martin egy közvetett szabadrúgás után növelte góljai számát, majd egy perccel kis híján egyenlíteni is tudott támadónk, de fejese centikkel elkerülte a kaput, így nem sikerült a pontszerzés.

Waltner Róbert: Csalódott vagyok, nem értem csapatom első félidei teljesítményét. Csak részben magyarázat erre a sok sérültünk. A három kapott gól fegyelmezetlenségekre utal, amelyen változtatnunk kell.

Herczeg Miklós: Éreztem, hogy több van a csapatban az eddig látottaknál, és ezt meg is mutatták a fiúk. Ha a görcstől szabadulni tudunk, még többre is képesek lehetünk.

WKW ETO FC Győr–Kaposvári Rákóczi FC 3–2 (2–0)
Győr, ETO Park, 1320 néző. V.: Szőts (Kovács II. G., Kulman).
WKW ETO FC Győr: Horváth T. – Tóth D, Koszó, Vukasovic, Kalmár O. (Szánthó, 74. p.) – Bagi, Vashkeba – Andric, Madarász (Petró, 89. p.), Szimcsó (Kovács K., 51. p.) – Lovrencsics B. Vezetőedző: Herczeg Miklós.
Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Nagy J. (Borbély Á., a szünetben), Ur, Szabó A., Fodor M. – Hegedűs D. (Bíró D., 39. p.), Nagy K. (Godzsajev-Telmán, 79. p.) – Nagy R., Beliczky, Tömösvári – Ádám M. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerzők: Bagi (12. p.), Andric (23. és a 77. p.), illetve Nagy R. (61. p. – 11-esből), Ádám M. (88. p.).
Sárga lap: Madarász (37. p.), Andric (67. p.), Bagi (87. p.), illetve Fodor M. (25. p.), Nagy R. (65. p.).