A másodosztályban érdekelt Aqvital FC Csákvár ellen kezdi a felkészülési mérkőzések sorozatát csapatunk. A szerdán 13 órakor kezdődő edzőmeccsnek a kaposvári Cseri úti sportközpont ad majd otthont.

 

Vízkeresztkor, azaz január hatodikán vágtak neki a felkészülésnek labdarúgóink, akiket szerdán már egy edzőmérkőzésen is megfigyelhet a Nagy Tamás vezette szakmai stáb. Az NB III. Nyugati csoportjában érdekelt együttesünk ugyanis a második ligás Csákvárt fogadja a Cseri úti sportcentrumban. A csákváriak, akik három nappal korábban kezdték el a felkészülést a tizenhatodik helyről várják az NB II. január végi folytatását. Mónos Tamás csapata már lejátszotta az első idei felkészülési találkozóját, melyet négy-kettő arányban nyert meg a Gyirmót FC Győr II. ellen, még úgy is, hogy több hiányzót is pótolniuk kellett. Többek között Takács Tamást, aki tizenhárom találatával vezeti az NB II. góllövő listáját.

 

További hír, hogy apró változás történt csapatunk felkészülési programjában. A Szekszárdi UFC elleni, szombati felkészülési mérkőzésünk, amelynek ugyancsak a Cseri úti sportcentrum ad majd otthont egy órával korábban, azaz 13 órakor kezdődik majd.