Együttesünk remek sorozattal a háta mögött várja a szerdán 19 órakor kezdődő WKW ETO FC Győr elleni találkozót, melyet Kovács Gergely vezet majd, míg segítői Huszár Balázs és Király Krisztián lesznek.

A tabella nyolcadik helyén álló WKW ETO FC Győrt fogadja együttesünk a Rákóczi-stadionban. A kisalföldiek eddig csak két mérkőzést nyertek meg idegenben a Monor és a Cegléd ellen, ami nem mondható jó teljesítménynek a magas célokat kitűző Győr részéről. Ezzel ellentétben együttesünk remekül teljesít, hiszen kilenc bajnoki és egy Magyar Kupa mérkőzés óta nem talált legyőzőre, s jelenleg a tabella negyedik helyén áll.
– Minél tovább szeretnénk kitolni a jó sorozatunkat, hiszen igen keményen megdolgoztunk érte – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – Az utolsó, Csákvár elleni mérkőzésünket szerettük volna megnyerni, de ez sajnos nem sikerült. Ami pozitívum, hogy az augusztust és a szeptembert veretlenül zártuk, de szebb lett volna ezt egy győzelemmel megkoronázni.
Nem szabad azonban lebecsülni a győrieket, akinél több NB I.-et is megjárt labdarúgó szerepel.
– Nagyon jó csapat ellen lépünk pályára szerdán, nevezhetjük rangadónak is, hiszen két volt NB I.-es csapat találkozik – tért rá a Győr elleni bajnokira Waltner Róbert. – Két héten belül öt mérkőzést játszunk, ami nagyon megterhelő a játékos számára, ezt a saját pályafutásomból is tudom. Remélem, hogy ebből a komoly, megterhelő sorozatból jól jövünk majd ki. Bízom a labdarúgók mentális erejében.
A Győr elleni mérkőzésen Kollega Krisztián sérülés miatt nem léphet pályára.