Az NB III. Nyugati csoportjának harmadik körében, vasárnap este 19 órakor a villámrajtot vevő Kelen SC együttese érkezik a cukorgyári gödörbe. Csapatunknak ez lesz sorozatban a harmadik hazai bajnoki.

 

A bajnokságot remekül kezdő újoncot, a budapesti Kelen SC csapatát fogadja majd együttesünk a harmadosztály Nyugati csoportjának harmadik fordulójában. A XI. kerületiek a bajnokságban a Balatonfüredet, illetve az Andráshidát is verték, akárcsak a MOL Magyar Kupában a THSE-Szabadkikötőt.

– Fiatal, akadémián nevelkedett játékosok alkotják a csapatukat – mondta a soron következő ellenfélről Lakatos Gergő, csapatunk belső védője. – A Magyar Kupát is beleértve három győzelemmel kezdte a szezont a Kelen, ráadásul a szerzett góljaik száma is figyelemre méltó, hiszen tizenhárom alakalommal voltak eredményesek. Sajnos a mi első sikerünk még várat magára, bár szerdán is mindent megtettünk érte. Az első húsz percet leszámítva egy egészen jó iramú mérkőzést játszottunk a Gyirmót II. ellen, a csapat végig ment előre a három pontért. Reménykedünk benne, hogy a hétvégén már sikerül megszerezni az első győzelmet. A statisztika alapján egy jó csapat érkezik hozzánk, de hazai pályán, bárki is legyen az ellenfél, mindig győzni akarunk.

Fiatal, még formálódó csapatunkon folyamatosan látszódnak a fejlődés jelei, amiknek köszönhetően továbbjutottunk a MOL Magyar Kupában, illetve a Gyirmót FC Győr II. ellen már az első bajnoki pont is bekerült együttesünk neve mellé.

– A csapat kezd összekovácsolódni, látszik az edzésen elvégzett rengeteg munka – tette hozzá Lakatos Gergő. – Hétről-hétre szépen lépegetünk előre, ha ehhez vasárnap társul egy győzelem, akkor beérik a sok munka gyümölcse. Óriási lökést adna a csapatnak az, ha sikerülne megszerezni az első három pontot.

Újjáalakuló csapatunk a Gárdony, illetve a Gyirmót II. ellen is új felállásban, 1-3-4-3-ban futballozott, ahol a védelem egyik oszlopa Lakatos Gergő.

– Jól érzem magam az új felállásban, bár az elején egy kicsit fura volt, de gyorsan belerázódtunk – fogalmazott védőnk. – Úgy vélem, hogy egészen jól összeállt a védelem, ennek köszönhetően pedig meglesz a csapat hátsó stabilitása.

 

A vasárnap 19 órakor kezdődő mérkőzést a Kapos TV élőben közvetíti majd a YouTube csatornáján. A közvetítés linkjét a Facebook oldalunkon tesszük majd közzé.