A szerdai, szezon előtti sajtótájékoztatón három labdarúgónk, Zvara Dávid, Gál Mátyás és Mayer Milán is elmondta várakozásait a következő évadot illetően.

 

Zvara Dávid: Az előző szezonban egy elég komoly sérülés hátráltatott, de egy nagyszerű rehabilitáción vagyok túl, amiben a szakmai stáb, a klub minden egyes alkalmazottja és csapattársaim támogattak. Úgy vélem, hogy kell még idő a formám visszanyeréséhez, de ehhez minden adott a klubnál. Érzem, hogy bíznak bennem és számítanak rám. Azon leszek, hogy ezt meghálálva minél többet tudjak segíteni a csapatnak.

 

Gál Mátyás: Az első edzések alapján Horváth Rudolfnak nagyon határozott elképzelései vannak a fociról, illetve, hogy a csapatnak milyen felfogásban kell játszania. Nekem tetszik az az elképzelés, hogy a fiatalokra fogunk építeni. Edzőként dolgozom a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián, így látom, hogy vannak tehetséges játékosok, akiket igen is, be kell építeni hosszútávon, ez rendkívül fontos. Ez lesz a harmadik szezonom Kaposváron. Az első kettőben nem úgy szerepeltünk, ahogy egy Rákóczi szintű klubnak kéne, de pozitívan tekintek a jövőbe. Várom a munkát, mely során az öltözőben és a pályán is segíteni fogom a fiatalokat.

 

Mayer Milán: Az első pár nap az ismerkedésről szólt, de már ezek alapján is azt látom, hogy kemény munka vár ránk. Ebből kiindulva mindenféleképpen jó felkészülésen leszünk túl. A szezonban szeretnénk jól szerepelni, és sokkal előrébb végezni, mint legutóbb. Szeretnénk a tavaszi mérlegünket javítani, minél több meccset megnyerni hazai pályán. Beszéltünk arról már pár szót az új edzővel, Horváth Rudolffal, hogy egy kicsit előrébb helyezkedek majd el a pályán. Támadóvér folyik bennem, így ennek örülök. A szükség hozta azt, hogy az előző szezonban hátrébb kényszerültem, de a végén már nem éreztem rosszul magam azon a poszton.