Három támadó, egy védő és egy kapus is távozott együttesünktől: Pogacsics Krisztián befejezi profi pályafutását, míg Jancsó Buda, Kondor Kristóf, Lakatos Gergő, Orsós Tamás és Vladul Stefan máshol folytatja.

 

Hat labdarúgó, Jancsó Buda, Kondor Kristóf, Lakatos Gergő, Orsós Tamás, Pogacsics Krisztián és Vladul Stefan is távozott együttesünktől.

Jancsó Buda az előző szezon elején érkezett Kaposvárra a Budai FC U19-es csapatától. A mögöttünk hagyott évadban a Magyar Kupában háromszor lépett pályára, s egy gólt szerzett, míg a bajnokságban kétszer kezdőként, míg tíz alkalommal csereként jutott szóhoz, de gólt nem szerzett a 19 esztendős támadó.

A 24 éves Kondor Kristóf hazatért Nagykanizsára, hogy elkezdje az egyetemi tanulmányait, emellett pedig a következő idényben a szintén harmadik ligás FC Nagykanizsa csapatát erősíti majd. A támadó a tavaly nyári átigazolási időszak utolsó pillanatában érkezett, de rögtön beverekedte magát a csapatba, hiszen 19 alkalommal kezdőként, míg 16 esetben csereként lépett pályára, s hat gólt szerzett.

A belső védő, Lakatos Gergő ismét elhagyta csapatunkat, hiszen családi okok miatt a fővárosba költözik, s ott folytatja pályafutását. A bekk nyáron, két év után igazolt vissza Kaposvárra, hiszen korábban 2014 és 2019 között öt éven keresztül erősítette csapatunkat, amellyel megye egyes és NB III.-as bajnoki címet, illetve NB II.-es feljutást is ünnepelhetett. A sziklakemény 29 éves játékos összesen 153 tétmérkőzés során ölthette magára a zöld-fehéret. Ezeken a találkozókon – védő létére – 18 alkalommal volt eredményes.

A saját nevelésű Orsós Tamás Gábor más csapatban képzeli el jövőjét. A 20 esztendős támadó a 2015/2016-os szezonban került Nagyatádról a Bene Akadémiára, majd a 2018/2019-es évadban mutatkozott be a felnőtt csapatban,  egy Magyar Kupa találkozón, 16 évesen. Az NB II.-ben hétszer, míg a harmadosztályban 22 alkalommal lépett pályára, s egy gólt szerzett.

Pogacsics Krisztián befejezi a profi labdarúgást és hazaköltözik Pécsre, ahol a PVSK kapusedzőjeként folytatja a munkát. A jelenleg 36 éves játékos a 2018/2019-es idényben érkezett együttesünkhöz, s rögtön tevékeny részese volt annak, hogy a csapat felkerült az első osztályba. A rutinos kapusnak rengeteg nagy védést, s ezek által sok győzelmet köszönhetünk! Pogacsics Krisztián összesen 113 alkalommal védte csapatunk kapuját.

A téli átigazolási időszakban szerződtetett támadó, Vladul Stefan az ugyancsak harmadik ligás Makó FC együtteséhez igazol. A 27 esztendős csatárt sérülések is nehezítették, így csak tizenegy bajnokin kapott lehetőséget a szakmai stábtól, s egy gólt jegyzett.

 

Mind a hat labdarúgónak további sikert kívánunk az élet és a sport minden területén!