Az OTP Bank Liga NB I. 32., utolsó előtti fordulójában a Budapest Honvéd ideiglenes otthonában az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lép pályára csapatunk. A szerdán 19 órakor kezdődő összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti.

 

A Magyar Kupa győztese, a Budapest Honvéd lesz csapatunk következő ellenfele a bajnoki hajrában. A szerdán 19 órakor kezdődő összecsapás előtt csapatunk vezetőedzőjét, Disztl Lászlót kérdeztük arról, hogy milyen mérkőzésre számít a szezonban már lejátszott két bajnoki, illetve az Honvédnál történő edzőváltás alapján.

–Az első meccsen a Honvéd remekül játszott, nem volt esélyünk a győzelemre – emlékezett vissza Disztl László, aki két bajnoki címet is szerzett a Budapest Honvéddal játékos-pályafutása során. – A hazai mérkőzés már máshogy alakult. Akkor egy nagyon jó meccset játszottunk, volt esélyünk a pontszerzésre, de egy Davide Lanzafame góllal kikaptunk. Pisont István többször próbált változtatni a csapat taktikáján, felállásán, majd visszatért a régihez. Így most egy változás alatt van a Honvéd játéka, meglátjuk, hogy melyik arcát mutatja ellenünk.