Hatalmas élményben volt része a kaposvári Gyakorló iskola tanulóinak a szerdai napon. A gyerekekhez a Rákóczi NB I-es csapatának labdarúgói látogattak el azzal a céllal, hogy a futballt népszerűsítsék. A fiatalok a kezdés előtt már izgatottan várták a kedvenceket.   

Az eseményen a Rákóczi vezetőedzője mutatotta be a játékosokat a gyerekeknek. Prukner László emellett kiemelte az utánpótlás-nevelés és a kaposvári kötelék fontosságát is.
A Rákóczi felnőtt keretében több sajátnevelésű játékos futballozik, köztük Bank István és Balázs Benjámin is. A csapatkapitány elárulta, hogy amikor Győrbe igazolt, akkor is tudta, hogy honnan indult, és mindig szívesen jött vissza Kaposvárra ellenfélként is. Most pedig komoly felelősségnek érzi, hogy ő viselheti a kapitányi karszalagot. 
Balázs Benjámin honlapunknak elmondta, hogy ő is nagyon örült volna, ha általános iskolás korában NB I-es játékosok látogattak volna el a sulijába. Hozzátette#!# nagyon szívesen jött a csapattal együtt a Gyakorlóba, hiszen tudta, hogy örömet szereznek ezzel a gyerekeknek.  
           
A Gyakorló tehetségei focizhattak is a Rákóczisok ellen, öt az öt ellen kiskapukra. A fiatalok jól teljesítettek, hisz még a gólszerzés is sikerült nekik. Persze akadt egy-egy Oláh- vagy Waltner-találat is, amit nagy tapssal díjaztak az iskola tanulói. A focistákat több százan bíztatták a nézők soraiból. Remélhetőleg közöttük is többen kedvet kaptak a labdarúgáshoz.