Nehéz hazai mérkőzés vár az OTP Bank Liga hétvégi fordulójában a Rákóczira. Csapatunk a listavezető Videotont látja vendégül, és szeretné meglepni ellenfelét. A találkozó szombaton 16 órakor kezdődik.

A Vidi 28, a Rákóczi 5 pontot gyűjtött az első 12 fordulóban. Játékosaink azonban nem a tabellát nézegették a héten, hanem azért dolgoztak, hogy megtalálják a siker receptjét az éllovas ellen. A fiúk önbizalmának jó tett az ajkai 6-0-s Magyar Kupa-győzelem, a fehérváriak ellen azonban sokkal nehezebb lesz a csapat dolga. a korábbi zöld-fehér támadóval, a magyar válogatottban is pályára lépő Nikolics Nemanjával érkező Videoton a múlt héten hazai pályán botlott a Honvéd ellen, és ahhoz, hogy megőrizze pozícióját, ezúttal már nem hibázhat.

Cvsapatunk helyzete mindannyiunk előtt ismert, így egyértelmű, hogy bárki is legyen az ellenfél, győzni kell. Prukner László vezetőedző a pécsi vereség után arról beszélt a sajtótájékoztatón, hogy ha az ősz végére 10-12 pontot összegyűjt az együttes, akkor a tavasszal kiharcolható a bennmaradás.
A feladat tehát adott, és ha szombaton legyőzzük a Videotont, az nemcsak három pontot hoz a konyhára, hanem kellő erőt és hitet adhat a folytatáshoz is.