A listavezető Videoton elleni szép siker után itt az újabb kemény feladat#!# a Rákóczi futballcsapata az OTP Bank Liga 14. fordulójában a bajnoki címvédő Győri ETO otthonában lép pályára. A találkozó szombaton 16 órakor kezdődik. 

Az őszi hajrában a Győr elleni idegenbeli, majd az MTK és a Debrecen elleni hazai találkozó vár csapatunkra, az idei záró fordulóban pedig Kecskeméten lépünk pályára. A bajnoki címvédő Rába-parti gárda 21 ponttal mindössze a hetedik helyen tanyázik, és több váratlan vereséget is elkönyvelhetett már az új évadban.
A győriek elleni párharcot tavaly mind a két alkalommal a Rába-partiak nyerték 2-1-re, de aki látta a két meccset, jól tudja#!# nem volt szerencséje a Rákóczinak. A győri összecsapáson Oláh Lóránt góljával sokáig vezettünk, a házigazda az utolsó tíz percben fordított. Idén márciusban, a cukorgyári gödörben a jó játék sem volt elég az üdvösséghez#!# az ETO Kink 90. percben szerzett góljával gyűjtötte be a 2-1-es sikert és vele a három bajnoki pontot. 
„Az ajkai magabiztos győzelem és a Videoton legyőzése után nagyobb hittel és önbizalommal várjuk a folytatást – mondta honlapunknak a Rákóczi játékosa, Bőle Lukács. –  Ha ugyanezt a teljesítményt hozzuk, mint legutóbb, akkor bármi megtörténhet Győrben is. Ugyanolyan odaadó játék kell, úgy kell küzdeni, mint a Vidi ellen, és majd meglátjuk, mi lesz a vége.”.
A találkozó szombaton 16 órakor kezdődik a győri ETO Parkban.