Pont nélkül maradt a Rákóczi a bajnoki címvédő otthonában. Játékosaink jól teljesítettek az első félidőben, Lipták 65. percben szerzett góljára azonban nem érkezett válasz a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában.

Hideg, esős időben indult útjára a labda a Győr és a Rákóczi összecsapásán. Prukner László nem változtatott a Videoton elleni győztes csapaton, és fiai az első félidőben meg is hálálták a bizalmat#!# fegyelmezetten futballoztak, és sikerrel óvták meg kapujukat a góltól.
Az első játékrész egyébként alacsony színvonalú, felejthető játékot hozott, mindkét kapus unatkozott a gólvonal előtt. A kilencedik percben, szöglet után Mevoungounak készítették le a labdát, aki jól is lőtt 16 méterről, de a lapos lövés elakadt egy védőben. Négy perccel később Mevoungou kezére pattant rá egy labda a 16-oson belül, Becséri bíró közelről úgy ítélte meg, hogy nem volt szándékos a dolog. A 40. percben Coroian adta el a labdát 20 méterre a kapunktól, Trajkovic lecsapott rá, majd Földes szabadított fel. A lefújás után füttyel fejezte ki nemtetszését a hazai szurkolótábor a látottak miatt.
Jól kezdett a Rákóczi a térfélcsere után#!# a 49. percben Bőle tette balról középre a labdát, Haruna pedig 13 méterről, jobbal a kapu mellé lőtt. Nem sokkal később kettőt is cserélt a címvédő edzője, Pintér Attila, és Varga Roland pályára lépése új színt hozott a játékba. Az 55. percben éppen ő  találta telibe 10 méterről a kapufát, két perc múlva pedig 17 méterről vette célba a kaput, de Posza védett.  A 60. percben Lipták kiugratása után Varga R. került ziccerbe, a 8 méteres lövést bravúrral védte Posza. 
A 65. percben megszerezte a vezetést a Győr. Kronaveter jobb oldali szabadrúgása után Lipták fejelt középről, 4 méterről a kapu bal oldalába. 1-0. 
A találkozó utolsó részében küzdöttünk az egyenlítésért, de nem koronázta siker az erőfeszítéseket.  A 85. percben a csereként beállt Dominic érte utol a labdát az alapvonal előtt, a beadás után aztán Kamenar védett. A meccs utolsó momentumaként Wolfe 25 méteres, lapos lövése nem okozott gondot Poszának.
A Rákóczi kapura tartó lövés nélkül fejezte be a kilencven percet, így vesztesen távozott a Rába-partról.
Győri ETO FC – Kaposvári Rákóczi FC 1-0 (0-0)
Győr, 1500 néző. V.#!# Becséri
Győr#!# Kamenár – Wolfe, Lipták, Kamber, Dinjar – Mevoungou, Kalmár (Varga R., 54.), Pátkai (Kronaveter, 54.)  – Trajkovic, Martinez, Strestik (Burgos, 78.). Vezetőedző#!# Pintér Attila
Rákóczi FC#!# Posza – Földes, Kovács O., Petrache, Zámbó – Coroian, Thiam (Babic, 67.), Bőle, Balázs B. – Waltner (Dominic, 82.), Haruna (Oláh, 82.). Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerző#!# Lipták (65.)
Sárga lap#!# Burgos (91.), illetve Kovács O. (69.), Földes (78.)