Szerdán 17 óra 30 perckor a bajnokságban még hibátlan Érdi VSE otthonában lépnek pályára labdarúgóink az NB III. Nyugati csoportjának negyedik fordulójában.

 

Csapatunk három vereséggel, míg az Érdi VSE három győzelemmel a háta mögött várja a szerdai bajnokit, melyen remélhetőleg mindegyik együttes sorozata megszakad.

– Rossz a hangulat az öltözőben, mindenki maga alatt van, de nem lehet sokáig keseregni, mivel sorozatban jönnek a mérkőzések és ebből erőt kell merítenünk – mondta Gál Mátyás, csapatkapitányunk. – Egymásért és a klubért kell harcolnunk és ki kell köszörülnünk az előző három meccsen esett csorbát.

Ez a feladat bár nem egyszerű, de nem is lehetetlen, hiszen együttesünk eddig mind a három bajnokin közel állt a pontszerzéshez, s remélhetőleg Érden már megszületik az első siker.

– Nincs vesztenivalónk, most már a pályán kell megmutatni, hogy mire vagyunk képesek, nem csak beszélnünk kell róla – hangsúlyozta Gál Mátyás. – Érden mindent bele kell adnunk és meg kell nyernünk a meccset.