A Tolna megyei első osztályú Dombóvári FC ellen lépett pályára a Kaposvári Rákóczi FC újabb előkészületi mérkőzésén, és 3-0-ra nyert. Egy öngól után Házi és Nagy Krisztián talált a kapuba.

A dombóvári együttesben több, korábban Kaposváron játszó futballistát fedezhettünk fel, a kispadon pedig Bőzsöny János, a Rákóczi korábbi játékosa és edzője ült. Az első félidő nem sok izgalmat tartogatott, a kaput először Albert vette célba sikerrel, de a Sztropkó kapus a helyén volt. A 45. percben megszületett a találkozó első gólja#!# Albert beadása után Méhn a saját kapujába juttatta a labdát. 1-0.

A második játékrészre sort cserélt Márton Gábor vezetőedző. A legnagyobb lehetőség Luka Dominic előtt adódott, aki középről, hét méterről a kapu fölé lőtt. A fiatal középpályás a 73. percben remekül ment el a bal szélen, a beadása után Házi közelről a hálóba továbbított. 2-0. Bő egy perc múlva Nagy Krisztián növelte a hazaiak előnyét egy jó kiugratás után 3–0.

A Rákóczi a következő edzőmérkőzését pénteken 18 órától vívja a Kozármisleny otthonában.
Kaposvári Rákóczi FC – Dombóvári FC 3–0 (1–0)
Kaposvár, Rákóczi-stadion 100 néző. V.#!# Mód (Mayer, Nagy A.)
Rákóczi FC#!# I. félidő#!# Somodi – Földes, Kovács O., Jovetics, Kiss M. – Kovács T., Zsdrál – Karacs, Albert, Nagy K. – Fejős. II. félidő#!# Rusák – Vadas, Rácz, Lakatos, Hadaró – Hampuk, Murányi – Házi, Albert (Nagy K., 61. p.), Dominic – Murai. Vezetőedző#!# Márton Gábor
Gólszerzők#!# Méhn (45. – öngól), Házi (73.), Nagy K. (75.)

Márton Gábor#!# – Kicsivel frissebb volt a csapat, mint szombaton. A rutin és a minőség egyelőre hiányzik a csapatból#!# vannak ügyes fiatalok, de őket olyan együttesbe lehet beépíteni, amelyben megvannak az előbb említett feltételek. Addig, amíg a háttérben megy a civakodás, nehéz lesz igazolni, ráadásul a piac folyamatosan ürül. Akik erősítést jelentettek volna, már elvitték más klubok. Ez a csapat jelen állapotában megjósolhatatlan, hogy mire képes az NB II-ben. Ez jól és rosszul is elsülhet.