A szerdai Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC MOL Magyar Kupa mérkőzéssel kapcsolatban a Szerencsejáték Zrt. az alábbi tájékoztatást adta:

 

A Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC Mol Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzést a Szerencsejáték Zrt. minimum hármas kötésben, nyolc különböző típusú fogadási piaccal (pl.: 1X2, Gólszám 2,5, Hendikep 1:0) kínálta, amelyek között nem szerepelt az úgynevezett Félidő/Végeredmény fogadási lehetőség. A mérkőzés az élőben fogadható események közé sem került be. Az összecsapás összesen 95 ezer szelvényen szerepelt, amely megfelel a Magyar Kupa ezen szakaszában beérkező átlagos fogadási számnak. Az előzetes esélyekhez képest a mérkőzés végeredménye meglepetésnek számít, de a szokásostól eltérő, gyanús fogadási mintát nem tapasztaltunk.

A Szerencsejáték Zrt. fogadási kínálatába bekerülő mérkőzésekkel kapcsolatosan sportfogadási szakembereink folyamatos és alapos monitorozó tevékenységet folytatnak – folytatódik a cég reagálása. – Mind a sportszakmai, mind a fogadásszakmai információk értékelésre kerülnek, ez alól ez a mérkőzés sem volt kivétel. Rendkívüli intézkedés nem történt, a beérkezett fogadások érvényesek voltak, az eredmények megállapítását követően a nyeremények kifizetése rendben megkezdődött.