Szeretne szépen búcsúzni közönségétől a Rákóczi. A labdarúgó NB I-ben várakozáson felül teljesítő kaposváriak a szezon utolsó hazai találkozóján a szolnokiakat látják vendégül. Az élvonalból már kiesett Tisza-partiak ellen kötelező a győzelem, de a fiúk jól tudják#!# nehéz kilencven perc vár rájuk.

A kaposváriak tavaly novemberben, Szepessy és Peric góljával nyertek a Szolnok otthonában, és az a siker nagy lökést adott az őszi hajrához. Azóta a legfontosabb dolgok nem változtak#!# a Rákóczi továbbra is az élmezőny tagja, a Tisza-partiak pedig az utolsó helyen szerénykednek.
– Mindenki azt hiszi, hogy könnyű meccs lesz, de én nehéz mérkőzésre számítok. Bízom a csapatban, hogy nyerni fogunk – mondta a Rákóczi játékosa, Balázs Benjámin.
A Sisa Tibor vezette szakmai stáb igyekezett jól gazdálkodni az erőkkel. A csapatnak így két fordulóval a vége előtt is esélye van arra, hogy klubtörténeti rekordot jelentő eredményt érjen el. Ehhez a hatodik helynél kellene előrébb végezni. Balázs Benjámin szerint, ha most ha az utolsó két meccset megnyerik, és a többi eredmény úgy alakul, ami nekik kedvez, akkor a harmadik hely is összejöhet.
Első lépésként a sereghajtó Szolnokot kell megverni, a közönség támogatásával. A szezon utolsó hazai tétmérkőzése szombaton 19 órakor kezdődik a Rákóczi Stadionban. A Kapos Televízióban vasárnap délután két Rákóczi-meccset is láthatnak#!# fél hattól a Videoton, fél nyolctól pedig a Szolnok elleni összecsapást közvetítik felvételről.