Az OTP Bank Liga NB I. hatodik fordulójában a tabella ötödik helyén álló Puskás Akadémia FC otthonában, a Pancho Arénában lép pályára csapatunk. A szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzést az m4sport.hu internetes oldalon lehet majd élőben követni.

A válogatott szünetet követően ismét egy idegenbeli mérkőzés vár csapatunkra, hiszen a tabellán jelenleg ötödik Puskás Akadémia FC otthonában kell bizonyítania labdarúgóinknak.

– Természetesen várjuk a mérkőzést, sokat készültünk a Puskás ellen – mondta Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Egy nagyon jól csapatról beszélünk, amely remekül igazolt, sőt nemrég még megszerezték Gyurcsó Ádámot, válogatott játékost is. Ismét idegenbe megyünk, de aminek örülök, hogy a legutóbbi mérkőzésünkön sikerült megszereznünk az első győzelmünket, ami hitet adhat a folytatásra, mivel a játékosok már elhiszik, hogy igenis képesek vagyunk győzni ebben az osztályban is. A győzelem után lehetett érezni, hogy felszabadultabban jöttek edzésre a játékosok, jó hangulatban teltek a tréningek. Csapatösszetartó programokon is részt vettünk a válogatott szünetben, megteszünk mindent annak érdekében, hogy hasonló sikerekben legyen részünk, mint ami Debrecenben volt.

 

A szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzést Farkas Ádám vezeti majd, míg segítői Varga Zsolt, Márkus Tamás, Szőts Gergely és Molnár Attila lesznek.