A Nyíregyháza Spartacus FC vendégeként szólítják majd pályára csapatunkat a Merkantil Bank Liga NB II. 32. fordulójában. A vasárnap 18 órakor kezdődő bajnoki találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Hosszú, egy több mint négyszáz kilométeres út vár labdarúgóinkra a Nyíregyháza elleni találkozó előtt. A nagy távolság miatt csapatunk már szombat reggel útra kel, s Kisvárda felé veszi az irányt, ahol játékosaink és a szakmai stáb este megtekinti a Kisvárda Master Good–Diósgyőri VTK első osztályú bajnoki mérkőzést.
Másnap viszont már együttesünkre is tétmérkőzés vár, melyet csapatunk a harmadik, míg a házigazda Nyíregyháza a tizenegyedik helyről vár. A két klubnak a vasárnapi lesz a huszadik mérkőzésen egymás ellen. Az élvonalban eddig tíz alkalommal találkoztak egymással, míg a másodosztályban kilencszer. A mérleg hat Rákóczi-siker, nyolc döntetlen, valamint öt Spartacus győzelem. Az őszi találkozó is csapatunk sikerét eredményezte, hiszen Szakály Attila és Nagy Richárd góljainak köszönhetően Kaposváron maradtak a bajnoki pontok. Remélhetőleg a szabolcsi megyeszékhelyről sem kell pont nélkül távozni Waltner Róbert tanítványainak.
Együttesünk három, míg a szabolcsi piros-kékek két nyeretlen mérkőzéssel a hátuk mögött várják a vasárnapi találkozót. Slakta Balázsék négy ponttal előzik meg a negyedik helyen álló Vasast, így fontos lenne a három pont megszerzése, annak érdekében, hogy a végelszámolásban is a dobogón maradjon csapatunk.
A vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzést Radványi Ádám vezeti majd, míg segítői Punyi Gyula és Baghy Csaba lesznek.