A SZEOL SE ellen lépett pályára együttesünk a Magyar Kupa hetedik fordulójában. Az NB III-ban szereplő hazaiak sem tudták megállítani együttesünket, mely bekerült a legjobb 32 csapat közé.

Csapatunk már kedden elutazott, hogy minél jobb állapotban lépjen pályára az NB III. Közép csoportjában szereplő SZEOL otthonában. Az első játékrészben okos, taktikus játékot mutatott be együttesünk, melyet a sok sérült miatt igencsak felforgatott Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. Ennek ellenére sem akadt sok veszélyes lehetőség a hazaiak előtt, míg a másik kapu előtt igen. Az első nagyobb helyzetet Andorka Péter váltotta gólra, támadónk egy oldalszabadrúgás után vette mellre a labdát, majd hat méterről a bal felsőbe lőtt. Ezt követően Csernák Martin előtt adódott egy nagy helyzet, amit nem tudott gólra váltani, így egygólos előny tudatában mehetett szünetre labdarúgóink.
A második félidő hajrájában Andorka Péter tizenegyesből növelte a duplájára csapatunk előnyét. A hosszabbítás perceiben még szépítettek a hazaiak, azonban újabb gól már nem esett, így együttesünk várhatja a következő ellenfelet a Magyar Kupa legjobb 32 csapata között.

Waltner Róbert: Elégedett vagyok a mérkőzéssel, hiszen maximálisan visszakaptam azt, amit vártam a játékosomtól. Végig fegyelmezetten és helyenként szépen is játszottunk. A kupában azok kaptam lehetőséget, akik a bajnokságban eddig kevesebb szóhoz jutottak. Hat fiatal labdarúgó is pályára lépett, köztük a kétezres születésű Borbély Ákos.

SZEOL SC-Kaposvári Rákóczi FC 1-2 (0-1)
Szeged, Vasutas Sportpálya, 200 néző. V.: Oláh G. (Szvetnyik, Molnár A.).
SZEOL SC: Prokop – Rácz L., Grünwald, Lévai, Pócs (Péter, 73. p.), Tomisic, Onderjó, Gönczö (Horváth P., a szünetben), Forró A. (Kozics, 63. p.), Kéri, Gál Sz. Vezetőedző: Siha Zsolt.
Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Nagy J. (Vachtler, a szünetben), Tratnyek, Fodor M., Csiszer – Horváth F., Godzsajev-Telmán (Nagy K., 71. p.) – Zsiga, Csernák, Kollega K. (Borbély, 61. p.) – Andorka. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerzők: Rácz L. (91. p.) illetve Andorka (41. és a 88. p. – a másodikat 11-esből).
Sárga lap: Rácz L. (87. p.).