Együttesünk egyik fő támogatója, a Spirit Autó Kft. az élvonalban is csapatunk mellett áll, hiszen a mai napon húsz vadonatúj Volkswagen személyautót vehetett át klubunk.

 

Az a megtiszteltetés érte klubunkat, hogy a mai napon húsz vadonatúj különböző Volkswagen típusú személyautót vehetett át a Spirit Autó Kft. ügyvezetőjétől, ifj. Murányi Ferenctől. A Rákóczi címerrel ellátott autókat egy éven keresztül használhatják majd együttesünk labdarúgói, valamit a klub vezetői.

 

– Három NB I-es labdarúgó csapatot is támogatunk, de kaposváriként természetesen a Rákóczi áll a legközelebb a szívemhez – mondta az átadás alkalmával ifj. Murányi Ferenc, a Spirit Autó Kft. ügyvezetője. – Örülök, hogy a Kaposvári KK, a Kaposvári VK és a Kaposvári vízügyis SC után a Kaposvári Rákóczit is támogathatjuk. Remélem, hogy ez a szponzoráció segít majd abban, hogy a játékosok jobb eredményeket érjenek el. Bízom benne, hogy jövőre meghosszabbíthatjuk ezt az együttműködést. Sikeres szezont és balesetmentes közlekedést kívánok!

 

– Már korábban, az NB II-es szezonban vetődött fel az a gondolat, hogy a Spirit Autó Kft. személygépkocsikkal támogatja klubunkat, de akkor a tulajdonos úr azt ígérte, majd akkor, ha a csapat feljut az NB I-be – fogalmazott F. Néber Ákos, együttesünk ügyvezetője. – A játékosok és a Spirit Autó teljesítette ígéretét.

 

– Köszönjük a Spirit Autónak, nagy megtiszteltetés számunkra ez az együttműködés – mondta Szakály Attila, csapatunk középpályása. – Büszkén fogjuk vezetni ezeket az autókat, bármerre járunk az országban. Egy plusz motivációt is ad nekünk a bent maradás kiharcolásához az, hogy jövőre is megkapjuk ezeket az autókat.

Új autók
2019. augusztus 29.