Az OTP Bank Liga NB I. ötödik fordulójában a még veretlen Debreceni VSC ellen lép pályára csapatunk. A szombaton 19.30 órakor kezdődő találkozónak a Nagyerdei Stadion ad majd otthont.

 

Újabb nehéz mérkőzés vár együttesünkre, hiszen az előző évben bronzérmet szerző DVSC ellen kell bizonyítani labdarúgóinknak. Sajnos, az első pont, pontok még váratnak magukra, de reméljük, hogy már nem sokáig, hiszen nagyszerű lenne egy győzelemmel várni az egyhetes válogatott szünetet. Ehhez azonban bravúrra lesz szükség együttesünk részről.

 

– Nekünk minden mérkőzés nehéz, senki ellen sem mehetünk biztosra, ezért nem is gondolunk a távoli jövőre, mindig csak a következő ellenfélre koncentrálunk és ebből próbáljuk meg kihozni a legtöbbet – Waltner Róbert, csapatunk edzője. – A Debrecen egy jó csapat, mint mindegyik ebben az osztályban. Az első idegenbeli meccsünket az előző bajnokság második helyezettje ellen játszottuk, a másodikat a bajnok ellen, a most meg bronzérmes otthonában fogunk pályára lépni, így már mondhatjuk, hogy van valamiféle tapasztalatunk, s reméljük, hogy jól fogunk szerepelni. Bízom benne, hogy sikerült felvenni az NB I. ritmusát, hiszen mi is és a játékosok is a saját bőrükön tapasztaljuk, hogy mennyivel gyorsabb, dinamikusabb a játék és a játékosok egyéni képességei is jobbak. Az adatok alapján és szemmel láthatóan is folyamatosan lépünk előre, remélem, hogy az NB I.-hez való alkalmazkodás minél rövidebb ideig tart majd, mert már láttam pozitívumokat a játékban és a mért adatokban is.

 

A két város közti nagy távolság miatt csapatunk már pénteken délelőtt útra kelt, hogy a legmegfelelőbb állapotban várják játékosaink a mérkőzést.