A MOL Magyar Kupa siker után az első bajnoki győzelemre hajtunk vasárnap, amikor is 17.30 órai kezdettel a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdőt fogadjuk a Rákóczi Stadionban, az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 3. fordulójában.

 

Két bajnokit követően egyelőre győzelem nélkül állunk a tabellán, azonban ezen szeretnénk változtatni a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő elleni találkozón. A Fejér vármegyeiek szemben a történelmünk során eddig két bajnoki meccset vívtunk, s mind a kettő csapatunk sikerével zárult.

– Sajnos az első győzelem még várat magára, pedig a második fordulóban közel álltunk hozzá, de az utolsó percben gólt kaptunk – mondta Nicoló Mazzonetto, csapatunk támadója. – A kupában viszont sikerült nyernünk, így jó a hangulat a csapaton belül, pozitívan várjuk a hétvégi mérkőzést, ahol szeretnénk megszerezni az első győzelmet, hiszen fontos lenne a három pont.

A kupasikernek van egy kis hátránya, hiszen egy hosszabbításos, sok párharcot hozó meccsen jutottunk tovább, míg a gárdonyiak nem szerepelnek a kupában, így frissebben várhatják a vasárnapot.

– Elég nehéz találkozón vagyunk túl, ahol, egy védekező csapat ellen játszottunk, melyet nehéz volt megbontani – tette hozzá Nicoló Mazzonetto. – Szerencsére a hosszabbításban sikerült nyernünk, hiszen a tizenegyeseknél bármi lehetett volna.

A tabellán jelenleg a harmadik helyen álló Gárdony még veretlen, s egy kiadós, hat-egyes siker után érkezik a Rákóczi Stadionba.

– Sok új játékos alkotja a gárdonyi csapatot, erre az edzőnk is felhívta a figyelmünket – mondta a soron következő ellenfélről Nicoló Mazzonetto. – Reméljük, hogy jó játékkal itthon tartjuk a három pontot.