Az NB III. Dél-Nyugati csoportjának zárófordulójában, vasárnap 17 óráról az Érdi VSE együttesét fogadjuk a Rákóczi Stadionban.

Hiába produkáltunk remek tavaszt, sajnos lemaradtunk a dobogóról, azonban egy győzelemmel a negyedik helyet még megszerezhetjük.
– Mindenképpen győzelemmel és jó játékkal szeretnék búcsúztatni a tavaszi szezont – mondta Bíró Dominik, csapatunk támadója. – Egyértelmű, hogy a negyedik hely a cél, mivel sajnos a dobogóra már nem férünk fel. Őszintén, az őszi szezon végén még az 5-6. helyre saccoltam a csapatot, de a téli felkészülés alatt és az azt követő félévben nagyon sok munkát tettünk bele abba, hogy ott tartsunk, hogy egyáltalán a dobogóról beszélhettünk. Nyilván, némi szerencsével lehetnénk előrébb is a tabellán, de ez most így alakult. Úgy gondolom, a szurkolókat igyekeztünk kiszolgálni amennyire csak tudtuk, így egyre többen járnak a hazai és az idegenbeli meccseinkre egyaránt.
Támadónk számára nem ez volt a legjobb időszak a pályafutásában, azonban a rövid szünet alatt (csapatunk már június közepén elkezdi a felkészülést az új idényre) feltöltődne, s újult erővel vágna bele egy sikeresebb periódusba.
– Amikor pályára léphetem próbáltam minden tőlem telhetőt megtenni, hogy segítsek a csapatnak – mondta Bíró Dominik. – Sajnos nem úgy alakult ez a fél évem, ahogy elterveztem. A nyári szünet alatt szeretnénk sok időt tölteni a családommal. Egy rövid nyaralást terveztünk erre az időszakara, hiszen nemsokára eggyel többen leszünk, ami már alig várok.