A harmadosztály Nyugati csoportjának tizenegyedik körében a fővárosi III. ker. TVE együttesét fogadjuk szombaton 17 órakor. Az előző fordulóban elszenvedett vereség miatt csapatunk elvesztette listavezető pozícióját, így a harmadik helyről várja a folytatást.

Nem alakult kedvezően csapatunk számára az FC Ajka elleni összecsapás, hiszen hiába szereztük meg a vezetést, nem tudtunk pontot szerezni a Veszprém megyeiek otthonában. A vereség miatt visszacsúsztunk a tabella harmadik helyére, de hátrányunk csupán két pont a listavezető Videoton FC II. és a második Érdi VSE gárdájával szemben. 
– A labdarúgók jól dolgoztak a héten, ha sikerül kijavítanunk a hibáinkat, megszerezhetjük a győzelmet – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Az előző mérkőzésen rossz felfogásban játszottunk, most a saját játékunkat kell rákényszerítenünk az ellenfélre. Feltérképezük a fővárosiakat, eddig csak kétszer kapta ki, igen masszívak. Tudjuk, hogy mely játékosokra kell odafigyelni, hogy megszerezzük a három pontot. 
A fővárosiak a tizedik helyről várják a mérkőzést. Eddig három győzelem, öt döntetlen és két vereség áll a nevük mellett. 
A Pénzügyőr SE ellen kiállított Ur László ezen a találkozón sem léphet pályára. Vachtler Csaba eltiltása viszont lejárt, így szélső védőnk már a szakmai stáb rendelkezésére áll az óbudaiak ellen. Szabó Alex és Vajda Roland azonban sérülés miatt kénytelen kihagyni az összecsapást.