Hazai pályán, magabiztos győzelemmel folytatta bajnoki szereplését a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó NB III Nyugat csoportjában. A somogyi zöld-fehérek a fővárosi III. Kerületi TVE gárdáját fogadták, és Ivancsics, majd Bakos találatával már az első félidőben bebiztosították sikerüket.

Bátran kezdtek a kaposváriak, és már az első percekben tudatosítani szerették volna, hogy az ajkai kisiklás után, saját stadionjukban, mindenképpen győzelemre törnek a fővárosiak ellen. A 4. percben Ivancsicstól kapott remek labdát Szakály Attila, majd 6 méterről lőtt, Palásthy bravúrral védett. Két perccel később Szakályt Nagy Krisztián hozta helyzetbe, a játékos 25 méterről, középről lőtt, a III. Kerület portása ezúttal is a helyén volt. 
A 12. percben megszerezte a vezetést a házigazda#!# Nagy K. labdaszerzése után Ivancsics 20 méterről lőtt a bal alsó sarokba. Szép gól volt! 1-0.
A 29. percben Sóron puskázott el gólszerzési lehetőséget, három percre rá pedig az egyetlen budapesti lehetőséget jegyezhettük fel, amikor Kenesei szöglete után Hamar sarokkal próbálkozott, de Slakta résen volt. 
A 36. percben növelte előnyét a Rákóczi#!# Szakály sarokrúgása után Bakos Bence egy lépésről kotorta a labdát a rövid saroknál a hálóba. 2-0.
Az első félidő hajrájában Andorka előtt adódott két lehetőség, de újabb találat már nem született. A kaposváriak a térfélcsere után is lelkesen küzdöttek, nem elégedtek meg a kétgólos előny őrzésével.  Újabb találat már nem született, így a Rákóczi megszerezte a három pontot értő sikert. 

Kaposvári Rákóczi FC – III. Kerületi TVE 2-0 (2-0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 300 néző. V.#!# dr. Jakab.
Kaposvár#!# Slakta – Vachtler, Hadaró, Lakatos, Szakály, Bakos, Ivancsics (Rajczi, 70.), Nagy K. (Böjte, 64.), Kollega, Sóron, Andorka (Herzsenyák, 77.). Vezetőedző#!# Deákvári Antal. 
III. Kerület#!# Palásthy – Gálfi (Kaszai, 81.), Domokos (Szilágyi, 70.), Móczó (Szűcs L., 60.), Szkunc, Madarász, Pálfalvi, Hamar, Kenesei, Kiss D., Nyárasdi. Szakmai igazgató#!# Tóth András.  
Gólszerzők#!# Ivancsics (12.), Bakos (36.) 
Sárga lap#!# Nagy K. (50.), Andorka (58.), Lakatos (86.), illetve Móczó (41.), Kiss D. (87.), Nyárasdi (90.)
Deákvári Antal#!# Örülök a győzelemnek, és annak is, hogy 2-0 után sem állt le a csapat, hanem sokat tett azért, hogy újabb gólt szerezzen. A folytatásban még bátrabb játékot várok a fiúktól. 
Tóth András#!# Egy villanyfényes találkozón motiváltabb játékot vártam együttesemtől, sajnos csalódnom kellett. Ötlettelen volt a támadójátékunk.