Meghosszabbította szerződését gólerős támadónk, Babinszky Bence.

A jelenleg 23 esztendős labdarúgó egy évvel ezelőtt csatlakozott csapatunkhoz, melynek színeiben tizenhat gólt szerzett az előző idényben. Több mérkőzésen is főszerepet vállalt a sikerben, így kiemelten fontos a jövő szempontjából, hogy új szerződést írt alá klubunkkal.
– A vezetőedző személye nagy szerepet játszott abban, hogy meghosszabbítottam a szerződésem és Kaposváron maradtam – mondta Babinszky Bence. – Szeretem a klubot, jól érzem magam, s szeretnék továbbra is itt dolgozni a kitűzött célokért.
A támadó szemmel láthatóan nagy önbizalommal futballozott a tavaszi idényben, és a góllövő cipőjét is megtalálta: a felkészülés során tizenhárom alkalommal volt eredményes, ezt a jó formáját pedig átmentette a bajnokságra, ugyanis tizenhárom meccsen tizenegy találatot jegyzett.
– A legtöbbet az jelenti számomra az, hogy a vezetőedző bízik bennem – tette hozzá Babinszky Bence. – Tudtam, hogy ez a teljesítmény bennem van, és szerencsére jól megy a közös munka. A következő idényben legalább ugyanennyi góllal, ha nem többel szeretnék hozzájárulni a sikerekhez.
Babinszky Bencének bár több ajánlata is volt, mégis úgy döntött, hogy Kaposváron szeretné folytatni a megkezdett munkát, így egy plusz egy évre szóló szerződést írt alá csapatunkkal.