Az NB III. Dél-Nyugati csoport 18. fordulójában a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában lépünk pályára. A vasárnap 14.00 órakor kezdődő találkozó előtt Babinszky Bencével beszélgettünk.

Egy remek felkészülésen van túl támadónk, Babinszky Bence, aki nyolc előkészületi találkozón lépett pályára, s ezeken tizenhárom gólt szerzett. Bízunk benne, hogy ezt a formáját a bajnokságra is átmenti.
– Nagyon jól sikerült a felkészülés, nem is volt még ilyenben részem a felnőtt pályafutásom során – emelte ki Babinszky Bence. – Ez annak köszönhető, hogy olyan játékot játszunk, ami hozzám a legközelebb áll, hiszen ebben tudok a legeredményesebb lenni. Érzem a bizalmat, de nem csak egyénileg kaptam sokat az elmúlt pár hét során az új edzőtől, hanem a csapat is, ez pedig szerintem az eredményeken is megmutatkozik majd.
A tavaszi nyitófordulóban a Gárdony otthonában lépünk pályára. Ősszel egy ponttal távoztak a Fejér vármegyeiek Kaposvárról, ezúttal viszont mind a hármat szeretnénk megszerezni.
– Mindenképp nyerni szeretnénk és biztosan érzem, hogy sikerülni is fog – hangsúlyozta Babinszky Bence. – A felkészülés során mutatott játékkal egy többgólos győzelem is benne van a mérkőzésben.