Andráshidán vívta csapatunk szezonbéli utolsó idegenbeli mérkőzését. Együttesünk a találkozó második félidejében két perc alatt eldöntötte mérkőzést, így a három ponton felül a bajnoki címet is begyűjtötte!

Az első játékrészben végig nagy mezőnyfölényben futballozott csapatunk. A hazaiak kontrákra berendezkedve próbáltak veszélyt okozni Slakta Balázs kapuja előtt. Az első lehetőség egy betörés után a zalaiak előtt adódott, majd a 24. percben Pajor Imre beadása után Tóth László bombázott kevéssel fölé. Ezt követően pedig Vittman Ádám átlövését kellett védenie Slakta Balázsnak. A játékrész hajrájában teljesen a kapuja elé szegeztük az Andráshidát, de nem érett góllá a fölényünk. Igaz ehhez kellettek Horváth Márton jó védései is. A zalaiak kapusa előbb Vachtler Csaba, majd Szakály Attila szabadrúgását tudta kitolni a jobb alsóból.
A második félidő elején Szegleti Gergely közeli lövésénél kellett bravúrt bemutatnia Slakta Balázsnak, míg a másik oldalon Sóron Tibor lőtt közelről fölé Szakály Attila oldalszabadrúgását követően. A folytatásban csapatunk két perc leforgása alatt eldöntötte a három pont sorsát. Előbb Kollega Krisztián beadására Nagy János érkezett harcosan, s a kapust megelőzve pöckölte a hálóba a labdát, majd Sóron Tibor egy egyéni akció után önzetlenül tálalt az érkező Nagy Krisztián elé, aki nem hibázta el a ziccert. Az utolsó percekben kis híján szépítettek a zalaiak, de Slakta Balázs hibája után Vachtler Csaba még ki tudta vágni a labdát a gólvonal előtt. 
Mivel az FC Ajka kikapott a BKV Előre otthonában, így együttesünk a bajnokság vége előtt egy fordulóval hat pontra növelte előnyét és feljutott a másodosztályba!
Tarr Andráshida SC–Kaposvári Rákóczi FC 0–2 (0–0)
Andráshida, 350 néző. V.#!# Móri (Rigó, Bőhm).
Tarr Andráshida SC#!# Horváth M. – Simonfalvi, Kalamár, Major M., Horváth T. – Marsai – Pajor (Horváth D., 66. p.), Szegleti, Kovács L. (Ferencz, 67. p.), Tóth L. (Kónya, 85. p.) – Vittman. Vezetőedző#!# Dobos Sándor.
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta – Vachtler, Ur, Lakatos G., Hadaró – Szakály A., Nagy K. – Nagy J., Ivancsics (Godzsajev, 63. p.), Kollega K. (Laczkó, 78. p.) – Rajczi (Sóron, 54. p.). Vezetőedző#!# Deákvári Antal. Edző#!# Waltner Róbert.
Gólszerzők#!# Nagy J. (63. p.), Nagy K. (65. p.).
Sárga lap#!# Kovács L. (35. p.), Marsai (44. p.), Szegleti (74. p.), illetve Ivancsics (32. p.), Nagy K. (49. p.), Godzsajev (86. p.).
Waltner Róbert#!# Az első félidőben utolsó tíz percét leszámítva sajnos nem azt játszottuk, amit előzetesen megbeszéltünk. Kapkodó volt a játékunk, amire a tét és a nagy meleg rányomta a bélyegét. A szünetben elmondtam, hogy mi kell a győzelemhez. Döntő volt, hogy Sóron Tibor és Godzsajev-Telmán Rabil Ogli is nagyon jól szállt be a mérkőzésbe. Előbbi gólpasszt, míg utóbbi lendületet adott. Sokat hangoztattam az öltözőben, hogy egy csapat nem tizenegy emberből áll, s ezt most be is bizonyították. Az első gólunk fontos, míg a második csodálatos volt. Csapatként küzdöttünk, s megérdemelten nyertünk. Nyomás alatt játszottunk, a mérkőzés után pedig felszabadultak a játékosok, így remek hangulatban utaztunk haza.